Mikonomi.dk

Tænk globalt og modtag Mikonomilegatet på 5.000 DKK

Del

Mikonomi.dk ønsker at hylde nordiske studerende, der har modet til at tænke globalt i en tidlig alder med et legat på 5.000 DKK. Ikke nok med at disse unge studerende er med til at fremme globaliseringen, de er ligeså med til at sprede den nordiske tilstedeværelse i verdenen.

For at hylde internationalisering og ikke mindst fremme den nordiske kultur på et globalt plan, giver Mikonomi.dk 5.000 DKK til en nordisk studerende, der enten skal læse et semester eller i praktik i udlandet i 2018.

Lige netop idéen i at tænke globalt fra starten af, er noget der ligger Mikonomi.dk nært. Virksomheden har siden begyndelsen i 2014 tænkt globalt, og derfor vil de gerne hylde nordiske studerende, der agter at gøre det samme.   

Mikonomi.dk og dets bagland består af medarbejdere fra mange forskellige lande og nationaliteter. Vi har selv tænkt globalt fra starten, og ønsker generelt at fremme internationalisering og mangfoldighed. Derfor vil vi gerne støtte op om de studerende, der rejser ud i verden og smager på det internationale samfund, såvel som spreder nordisk kultur og -værdier globalt”, fortæller Mark Thorsen, CEO hos Mikonomi.dk.

Tør du tænke globalt?

I 2011 tog 7.101 danske studerende på udlandsophold. Dette tal er mere end fordoblet i 2016, hvor hele 14.313, ifølge tal fra Danmarks Statistik, tog på udlandsophold. Det kan dog være en dyr affære at tage på udveksling, hvilket kan virke afskrækkende for nogle studerende. Mikonomi.dk mener dog ikke, at dette skal afholde studerende fra at tage enten et semester eller et praktikophold i udlandet. Tværtimod bør disse studerende hjælpes finansielt på vej for at fremme globalisering og gensidig kulturudveksling, hvilket ligeså er formålet med legatet.

Er du studerende? Kommer du fra et af de fem nordiske lande? Og skal du på udveksling i løbet af 2018? Så kan du med fordel søge dette legat og få lidt ekstra lommepenge at gøre godt med.

Læs mere om legatet, og se hvordan du søger her.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information:

Billeder

Links

Information om Mikonomi.dk

Mikonomi.dk
Mikonomi.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.mikonomi.dk/

Mikonomi.dk sammenligner priser på finansielle ydelser som lån, forsikringer og a-kasser. Mikonomi.dks formål er at give forbrugeren overblik over de billigste alternativer, så brugeren dermed sparer flest muligt penge.

 

Følg pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Det koster i gennemsnit 11.240 kr. om måneden at bo i hus i Danmark30.10.2019 09:00:00 CETPressemeddelelse

Sammenligningstjenesten Mikonomi.dk har undersøgt, hvad det koster at bo i de forskellige kommuner. Undersøgelsen viser, at det i gennemsnit koster 11.240 kr. om måneden at bo i hus i Danmark. Det dyreste sted at bo er i Frederiksberg Kommune, hvor husejere har månedlige udgifter på mere end 30.000 kr. Den billigste kommune er derimod Lolland med udgifter på rundt regnet 5.000 kr. om måneden.

Benzin, diesel eller el - hvilken biltype er den mest økonomiske?19.9.2019 09:51:40 CESTPressemeddelelse

Mikonomi har foretaget en økonomisk sammenligning af de mest solgte biler i Danmark i 2019. Bilerne bliver undersøgt med udgangspunkt i fem forskellige punkter, og allerede fra start ligger elbilerne sig i front med en føring, som selv forhøjede afgifter og afviklede fradrag ikke kan ændre meget ved. Det eneste, der kan sætte en stopper for elbilerne nu, er distancen til den nærmeste ladestander.

Mere end 25.000 danskere brugte det blå sygesikringskort: Husk at forny kortet inden sommerferien18.6.2019 09:27:02 CESTPressemeddelelse

I 2017 benyttede i alt 25.287 danskere sig af det blå sygesikringskort. 82,5% af disse er anmodninger fra udlandet om betaling, fordi en dansk borger er blevet behandlet i udlandet uden selv at betale regningen, også kaldet en E125 form. De resterende 17,5% består derimod af E126 anmodninger, som er ansøgninger om refusion til Styrelsen for Patientsikkerhed fra en dansk borger, der er blevet behandlet i udlandet og selv har betalt.

Pristest: Billån hos forhandler eller bank?4.6.2019 10:07:52 CESTPressemeddelelse

Det kan bedre betale sig at søge mod en bank fremfor en bilforhandler, hvis du skal optage et billån på under 200.000 kr.. Dette er konklusionen i en ny undersøgelse fra Mikonomi.dk. Først når bilen koster mere end 200.000 kr., er det billigere at optage lånet hos bilforhandleren i stedet for i banken. Du kan opnå en besparelse på 5.000 kr. ved at optage billånet i en bank fremfor hos en bilforhandler ved et lån på 100.000 kr. Derimod vil du ved et lån på 250.000 kr. kunne spare 5.500 kr. ved at optage billånet hos forhandleren i stedet for banken.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum