Mikonomi.dk

Tænk globalt og modtag Mikonomilegatet på 5.000 DKK

Del

Mikonomi.dk ønsker at hylde nordiske studerende, der har modet til at tænke globalt i en tidlig alder med et legat på 5.000 DKK. Ikke nok med at disse unge studerende er med til at fremme globaliseringen, de er ligeså med til at sprede den nordiske tilstedeværelse i verdenen.

For at hylde internationalisering og ikke mindst fremme den nordiske kultur på et globalt plan, giver Mikonomi.dk 5.000 DKK til en nordisk studerende, der enten skal læse et semester eller i praktik i udlandet i 2018.

Lige netop idéen i at tænke globalt fra starten af, er noget der ligger Mikonomi.dk nært. Virksomheden har siden begyndelsen i 2014 tænkt globalt, og derfor vil de gerne hylde nordiske studerende, der agter at gøre det samme.   

Mikonomi.dk og dets bagland består af medarbejdere fra mange forskellige lande og nationaliteter. Vi har selv tænkt globalt fra starten, og ønsker generelt at fremme internationalisering og mangfoldighed. Derfor vil vi gerne støtte op om de studerende, der rejser ud i verden og smager på det internationale samfund, såvel som spreder nordisk kultur og -værdier globalt”, fortæller Mark Thorsen, CEO hos Mikonomi.dk.

Tør du tænke globalt?

I 2011 tog 7.101 danske studerende på udlandsophold. Dette tal er mere end fordoblet i 2016, hvor hele 14.313, ifølge tal fra Danmarks Statistik, tog på udlandsophold. Det kan dog være en dyr affære at tage på udveksling, hvilket kan virke afskrækkende for nogle studerende. Mikonomi.dk mener dog ikke, at dette skal afholde studerende fra at tage enten et semester eller et praktikophold i udlandet. Tværtimod bør disse studerende hjælpes finansielt på vej for at fremme globalisering og gensidig kulturudveksling, hvilket ligeså er formålet med legatet.

Er du studerende? Kommer du fra et af de fem nordiske lande? Og skal du på udveksling i løbet af 2018? Så kan du med fordel søge dette legat og få lidt ekstra lommepenge at gøre godt med.

Læs mere om legatet, og se hvordan du søger her.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information:

Billeder

Links

Information om Mikonomi.dk

Mikonomi.dk
Mikonomi.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.mikonomi.dk/

Mikonomi.dk sammenligner priser på finansielle ydelser som lån, forsikringer og a-kasser. Mikonomi.dks formål er at give forbrugeren overblik over de billigste alternativer, så brugeren dermed sparer flest muligt penge.

 

Følg pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Ny lov om ansvarsforsikring: Spar 1.600 kr. og undgå et dagsgebyr på 250 kr.22.12.2018 09:00:00Pressemeddelelse

Har du et køretøj, der ikke har den lovpligtige ansvarsforsikring? Så gør du klogt i at skynde dig at tegne en forsikring inden nytår eller afmelde den hos Motorregistret. Efter nytår vil DFIM nemlig opkræve et gebyr på 250 kr. om dagen, hvis du ikke har den lovpligtige ansvarsforsikring - uanset om du kører i dit køretøj eller ej. I den forbindelse har Mikonomi.dk undersøgt forsikringspriser og fundet frem til, at du kan spare 1.600 kr. om året ved at indhente tilbud fra flere forsikringsselskaber.

Undgå at blive snydt: Sådan finder du den billigste afbetaling på Black Friday21.11.2018 10:09:27Pressemeddelelse

Black Friday, som i år afholdes d. 23. november, er en amerikansk tradition, som danskerne i høj grad har taget til sig, når betalingskortet skal svinges og julegaverne indkøbes. Men danskerne bør være på vagt: Foruden selve prisen på varerne kan priserne på finansieringen i butikkerne også variere en del. Tal fra Mikonomi.dk viser, at du eksempelvis kan spare 779 kr. på finansiering ved køb af et TV til samme pris ved at tage i Power fremfor Elgiganten.

Tag testen: Sparer du nok op til din tid som pensionist?25.10.2018 09:00:00Pressemeddelelse

Du skal i gennemsnit have skrabet mere end 6 mio. kr. sammen inden din tid som pensionist starter, hvis du vil opretholde den samme levestandard de første 15 år af din pension. I Hørsholm Kommune skal du i gennemsnit spare mere end 8,5 mio. kr. op, hvorimod du i Morsø Kommune kun skal spare 5,2 mio. kr. sammen. Dette viser en undersøgelse, som Mikonomi.dk har foretaget i forbindelse med Pensionsdagen 2018.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum