Sweco

Sweco opruster på integreret rådgivning og udpeger ny direktør i Sweco Architects

Del

Mick Schou Rasmussen tiltræder som direktør i Sweco Architects pr. 1. september 2021. Han afløser Torben Klausen, der får ansvar for integreret rådgivning, et nyetableret nøglekundeprogram og Swecos digitaliseringsteam.

Mick Schou Rasmussen er ny direktør for Sweco Architects pr. 1. september 2021. Foto: Sweco.
Mick Schou Rasmussen er ny direktør for Sweco Architects pr. 1. september 2021. Foto: Sweco.

Pr. 1. september træder 44-årige Mick Schou Rasmussen et trin op fra sin nuværende rolle som afdelingsdirektør i Sweco Architects Øst for fremover at varetage det samlede ansvar for Swecos arkitektforretning med i alt 330 medarbejdere.

”Jeg er beæret over at blive betroet opgaven som overordnet ansvarlig for så mange ekstremt dygtige arkitekter og konstruktører. Jeg går ydmygt til opgaven og er taknemmelig for den tillid, jeg er blevet mødt med i hele organisationen,” siger Mick Schou Rasmussen.

Mick kom til Sweco i januar 2021 fra en stilling som managing director for VELUX i Storbritannien og Irland, og han har siden arbejdet med at udvikle en ny strategi for Sweco Architects.

”Jeg har brugt tid på at forstå forretningen, og hvordan organisationen opererer, og vi er nu i gang med at implementere vores nye strategi. Vores ambition er at øge vores i forvejen høje arkitektoniske niveau vha. en endnu stærkere metodisk tilgang til arkitektur. Det skal sikre, at vores kunder altid får den højeste kvalitet i deres projekter. Samtidig arbejder vi med at dygtiggøre os endnu mere inden for bæredygtighed og integreret rådgivning,” forklarer Mick Schou Rasmussen.

Mick kommer i sin nye rolle til at referere direkte til CEO Dariush Rezai.

”Mick har gennem de seneste otte måneder gennem konkrete resultater bevist, at han har de kvaliteter, der skal til for at bringe Sweco Architects til næste niveau. Han er enormt stærk på ledelse og strategieksekvering og passer perfekt ind i vores kundeorienterede kultur,” siger Dariush Rezai.

Ny rolle til Torben Klausen

Sweco Architects hidtidige direktør Torben Klausen fortsætter med at løse opgaver for Sweco i en ny rolle som executive advisor for Dariush Rezai.

”Sweco er førende inden for integreret rådgivning, men der er stadig et stort uforløst potentiale og forbedringsmuligheder, som jeg glæder mig til at give min fulde opmærksomhed. Det kan kun lade sig gøre, hvis jeg frigøres fra den daglige drift. Det er muligt nu, hvor to opkøb er gennemført og arkitektdivisionen er organisatorisk og resultatmæssigt i god form. At jeg samtidig kommer til at fokusere der, hvor mit hjerte banker allermest – hos kunderne – det passer mig virkelig godt,” siger Torben Klausen.

Dariush Rezai glæder sig over at få nye, erfarne kræfter på direktørposten og at få ekstra ledelseskraft til at eksekvere på Swecos vigtigste strategiske indsatsområder.

”Jeg er utroligt glad for samarbejdet med Torben og glæder mig til et nyt kapitel i vores samarbejde. Torben har gjort en kæmpe indsats som overordnet ansvarlig for arkitekterne, og han overlader en stærk forretning til Mick,” slutter Dariush Rezai.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mick Schou Rasmussen er ny direktør for Sweco Architects pr. 1. september 2021. Foto: Sweco.
Mick Schou Rasmussen er ny direktør for Sweco Architects pr. 1. september 2021. Foto: Sweco.
Download
Torben Klausen får ansvar for integreret rådgivning, et nyetableret nøglekundeprogram og Swecos digitaliseringsteam. Foto: Sweco.
Torben Klausen får ansvar for integreret rådgivning, et nyetableret nøglekundeprogram og Swecos digitaliseringsteam. Foto: Sweco.
Download

Information om Sweco

Sweco
Sweco
Ørestads Boulevard 41
2300 København S

+45 7220 7207https://www.sweco.dk/

Sweco planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Med vores kunder og den samlede viden hos vores 17.500 arkitekter, ingeniører og andre specialister, skaber vi sammen løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtige. Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørrådgiver med en omsætning på ca. SEK 21 mia. (EUR 2 mia. / DKK 14,8 mia.). Virksomheden er noteret på Nasdaq Stockholm.

Følg pressemeddelelser fra Sweco

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sweco

Danske virksomheder trodser corona og afleverer syv broer i Ghana til tiden5.7.2021 07:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Corona-pandemien har sat vigtige udviklingsprojekter verden over på ufrivillig og langvarig pause. Men i den nordlige del af Ghana er det lykkedes en dansk ingeniørrådgiver og en dansk entreprenør at færdiggøre et kritisk infrastrukturprojekt bestående af syv broer. En kæmpe boble på mere end 500 internationale og lokale folk har forhindret corona-virus på byggeholdet og været årsagen til, at projektet har kunnet gennemføres til tiden.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum