Sweco

Sweco ansætter ny chef for landsdækkende enhed for bygherrerådgivning

Del

Henrik Leksø er ansat som ny afdelingschef for bygherrerådgivning i Sweco Danmark. Den nye chef får ansvar for en landsdækkende enhed for bygherrerådgivning med ambitionen om at komme endnu tættere på kunderne med Swecos integrerede tilgang til rådgivning.

Henrik Leksø. Foto: Sweco
Henrik Leksø. Foto: Sweco

Det er en erfaren herre, der nu slutter sig til den voksende ingeniør- og arkitektrådgiver, Sweco. 44-årige Henrik Leksø er pr. 1. august tiltrådt i en stilling som afdelingschef for Bygherrerådgivning i Swecos Byggeri-division. Med sig i bagagen har han fire år i en tilsvarende stilling hos Rambøll, og tidligere har Henrik Leksø været projektchef i Kuben Byg, sektionsdirektør i NCC og afdelingsleder i Københavns Lufthavne.

I stillingen som afdelingschef for Bygherrerådgivning vil Henrik Leksø få ansvar for bygherrerådgivning på tværs af hele landet med henblik på at styrke Swecos kompetencer og services til kunder i hele Danmark med afsæt i lokale kontorer.

”Mange af de private og offentlige bygherrer i Danmark er landsdækkende med aktiviteter og behov både i de store byer og spredt i regionerne. Med Swecos geografiske placering over hele landet og specialistkompetencer indenfor arkitektur og ingeniørfagene ligger der et stort potentiale i at opbygge en landsdækkende enhed for bygherrerådgivning. Derfor glæder det mig meget, at det er lykkes os at få Henrik Leksø med om bord,” forklarer divisionsdirektør for Byggeri i Sweco Danmark, Lars Bork Hansen, og tilføjer:

”Henrik har mange års erfaring fra forskellige stillinger med tilknytning til branchen, og som leder har han vist, at han både kan drive og udvikle og samtidig skabe vækst. Han har et stærkt netværk og god kontakt til kunder i både det private og det offentlige.”

Tæt på

Henrik Leksø er uddannet civilingeniør fra DTU i 2002 og har efterfølgende taget en HD i afsætning. Han erstatter Anders Ring, der har fungeret som konstitueret afdelingschef for bygherrerådgivning de seneste tre måneder.

”Efter en god sommerferie ser jeg frem til at starte i Sweco. Formålet med den nye landsdækkende enhed for bygherrerådgivning er at sikre, at bygherrerne får en ensartet og høj service i hele landet, samtidig med at vi understøtter Swecos tanke om at forstå kunden bedst muligt – netop ved at være tæt på. Med enheden vil vi som bygherrerådgivere kende det lokale marked og have samtlige Swecos kompetencer i ryggen til fordel for bygherrerne,” siger Henrik Leksø.

Henrik Leksø bor på et landsted uden for Roskilde sammen med sin hustru og tre børn.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Henrik Leksø. Foto: Sweco
Henrik Leksø. Foto: Sweco
Download

Information om Sweco

Sweco
Sweco
Ørestads Boulevard 41
2300 København S

+45 7220 7207https://www.sweco.dk/

Sweco planlægger og designer fremtidens bæredygtige samfund og byer. Vi skaber bæredygtige bygninger, effektiv infrastruktur og adgang til elektricitet og rent drikkevand. Med 17.500 medarbejdere i Europa tilbyder vi den rette ekspertise til enhver situation. Vi udfører årligt projekter i 70 lande på verdensplan. Sweco er Europas førende ingeniør- og arkitektvirksomhed med en omsætning på omkring SEK 20,6 milliarder (EUR 1,9 milliarder). Virksomheden er børsnoteret hos Nasdaq Stockholm.

www.swecogroup.com.

Følg pressemeddelelser fra Sweco

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sweco

Er det dine dæk, sko eller kunstgræsbaner, der udleder mest mikroplast til naturen? Nyt stort studie skal finde svar og løsninger på mikroplast i regnvandet17.12.2020 06:30:00 CETPressemeddelelse

Dæk, skosåler og vejstriber er nogle af de største kilder til udledning af mikroplast i naturen, men også kunstgræsbaner afgiver mikroplast til naturen. Nu skal et nyt stort studie klarlægge problemernes omfang og udvikle teknologier til at rense for mikroplasten, der kan ende i vores fødekæde.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum