Mosaikhjørnet A/S

Stort boligbyggeri: Mosaikhjørnet leverer fliser til 152 badeværelser i nye ejerboliger i Roskilde

Del

Om nogle få måneder kan de første beboere flytte ind i helt nye ejerboliger i Bifaldet og Indfaldet i Roskilde, hvor flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet i løbet af de seneste måneder har haft travlt med leveringen af fliser til både vægge, gulve og brusenicher.

I Roskilde er man lige nu godt i gang med udviklingen af den attraktive og kreative bydel, Musicon, hvor to etaper i boligområderne Bifaldet og Indfaldet er ved at blive opført. Og om få måneder kan de første nye beboere flytte ind. Boligerne ligger blandt flere af byens kulturinstitutioner, spisesteder og virksomheder, og de 79 nye ejerboliger henvender sig både til unge, ældre og familier med børn.

Det er entreprenørvirksomheden Jorton, som står for byggeriet, der blandt andet omfatter monteringen af fliser til boligernes i alt 152 badeværelser. Og her er flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet, som har afdelinger tre forskellige steder i landet, valgt som samarbejdspartner.

Vi havde naturligvis forskellige leverandører med i overvejelserne, men valget faldt på Mosaikhjørnet, fordi de forhandlede netop den type fliser, vi gerne ville have, og de kunne oveni købet levere de mange fliser hurtigt, hvilket også var en vigtig parameter for os, siger byggeleder Lasse Rerup fra Jorton.

Entreprenøren valgte flisen Urban fra Mosaikhjørnet, og beboerne kunne vælge mellem tre farver – sort, grå og hvid – til deres badeværelser. I brusenicherne er der fliser fra gulv til loft, og valget faldt på en stor flise på 120x270 centimeter, som tilskæres i passende størrelse.

- Til projektet er der valgt storformatfliser, hvilket blandt andet har nogle klare rengøringsmæssige fordele. Større fliser er nemlig lig med færre fuger og er derfor lettere at holde pæne og rene i rigtig mange år. Derudover har de en anden væsentlig fordel; nemlig at de er hurtigere at lægge, da der ikke er så mange af dem – og det er vigtigt i et større byggeprojekt som dette, hvor der jo i høj grad er fokus på tidsplaner og budgetter, siger projektchef Klaus Byberg fra Mosaikhjørnet og fortsætter:

- Samtidig har det været centralt at vælge en flise med et moderne, men samtidig meget tidløst og neutralt design. På den måde får badeværelserne nemlig et udtryk, der kan appellere til et bredt publikum i rigtig mange år.

For Mosaikhjørnet, som i næsten 60 år har leveret fliser og klinker til både større byggeprojekter og private boliger, har det været en spændende opgave at levere fliser til Bifaldet og Indfaldet.

- Det er nogle attraktive boliger, der bliver bygget på Indfaldet og Bifaldet, og det er selvfølgelig altid stort, når man får lov til at sætte sit aftryk på et større boligbyggeri som dette, slutter Klaus Byberg.

Ejerboligerne på Indfaldet og Bifaldet er klar til indflytning om få måneder.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Mosaikhjørnet A/S

Mosaikhjørnet A/S
Mosaikhjørnet A/S
Kirkebjerg Parkvej 1
2600 Glostrup

https://mosaikhjornet.dk

Mosaikhjørnet er en familieforretning og din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Med mere end 50 års erfaring er virksomheden drevet af passion og lysten til at inspirere og yde en professionel service til både private og erhverv.

Mosaikhjørnet har i dag en webshop og tre butikker i henholdsvis Glostrup, Brønshøj og Aalborg, der alle har et bredt udvalg af kvalitetsfliser, badrumsmøbler samt værktøj og tilbehør til murerarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Årets bedste detailelev er nu i job: ”Det er ikke alle, der finder glæden ved en universitetsuddannelse”23.1.2023 12:47:26 CET | Pressemeddelelse

29-årige Peter André Søndergaard Pedersen fra Næstved blev i sommer kåret som årets bedste detailelev af Dansk Industri og HK Handel efter at have ydet en særlig indsats i sin læretid hos Mosaikhjørnet i Brønshøj. I dag er han udlært og fastansat i samme virksomhed, hvor han er havnet på den helt rette hylde, selv om vejen hertil ikke har indeholdt studenterhue og universitetsuddannelse.

Studieboligen: Sådan vælger du fliser til det lille badeværelse3.10.2022 12:22:00 CEST | Pressemeddelelse

Studiestart står for døren, og det betyder, at mange unge skal i gang med at indrette studieboligen. Her er pladsen ofte knap, hvilket ikke mindst gælder på badeværelserne i landets største byer. Derfor kommer flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet med sine bedste råd til, hvordan du i forbindelse med en klargøring af studieboligen bedst muligt kan indrette det lille badeværelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum