Oase under jorden: Mosaikhjørnet leverer fliser til luksushotel i København

Del

I snart 20 år har Charlottehaven på Østerbro i København været et populært sted for turister såvel som lokale, der enten har boet på de luksuriøse hotellejligheder, spist i restauranten eller benyttet stedets Health Club. Nu har hotellets badefaciliteter gennemgået en stor renovering, og for at leve op til Charlottehavens eksklusive tilbud faldt valget på Mosaikhjørnet som fliseleverandør.

Mosaikhjørnet leverer fliser til luksushotel Charlottehaven i København. Sauna med den keramiske flise i grønt marmorlook, Verde Alpi
Mosaikhjørnet leverer fliser til luksushotel Charlottehaven i København Charlottehaven

I smørhullet mellem det gamle Østerbro og det nyudviklede byområde Nordhavn ligger Charlottehaven, der siden åbningen har været kendt for sin unikke kombination af hotellejligheder egnet til længerevarende ophold, café, konferencefaciliteter samt fitnesscenter. Men efter snart to årtier var det på tide at modernisere badefaciliteterne i Charlottehavens fitnesscenter for at imødekomme den store trafik af gæster.

- Charlottehavens vådrumsfaciliteter skulle have en opgradering, som dels kunne skabe et mere eksklusivt udtryk i tråd med resten af hotellet og dels skulle gøre det nemmere at vedligeholde området. Derfor fjernede vi alt i brusenicherne, mellemgangene og saunaerne og startede helt fra bunden, så vi kunne give gæsterne en ny oplevelse, fortæller Kristian Vøttrup, driftschef i Charlottehaven og fortsætter:

- I samråd med Mosaikhjørnet fandt vi frem til keramiske vægfliser i to marmorlook. Lokalerne er beliggende i underetagen, og for at gøre rummene lysere valgte vi flisen Calacatta Hvid i et hvidt design til brusenicher og mellemgange, mens vi monterede en dybgrøn flise i saunaerne, som giver en særlig hulestemning. Da fliserne er i storformat på 120x270 centimeter, har det været en kæmpe fordel for os, at Mosaikhjørnet tilbød at skære fliserne til på fabrikken i Italien, hvilket både sparede os penge og tid med flisemontering.

Skridsikre flader i flot design

Da renoveringsprojektet gik i gang, vidste man hos Charlottehaven, at de nye gulve skulle være mere skridsikre uden at gå på kompromis med æstetikken, og derfor kom Mosaikhjørnet med en uortodoks anbefaling, der har vist sig at være den rette løsning.

- Når man vælger gulvfliser til brusenicher og andre rum, hvor der bliver vådt, så er det vigtigt at benytte materialer, der ikke bliver glatte. Vi foreslog en keramisk flise til gulvet, der faktisk er skabt til udendørs brug, men som har en ru og dermed skridsikker overflade, uden at den er ubehagelig at gå på med bare tæer. Dermed slipper man også for andre løsninger såsom gummimåtter, forklarer projektkonsulent hos Mosaikhjørnet, Camilla Højriis Larsen, og suppleres af Kristian Vøttrup:

- Vi er utroligt glade for resultatet, der er blevet meget eksklusivt og stilrent i sit udtryk. Det har flere af vores gæster også bemærket, som synes at lokalerne er blevet en lille oase, der er behagelig at benytte og opholde sig i.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mosaikhjørnet leverer fliser til luksushotel Charlottehaven i København. Sauna med den keramiske flise i grønt marmorlook, Verde Alpi
Mosaikhjørnet leverer fliser til luksushotel Charlottehaven i København
Download
Mosaikhjørnet leverer fliser til luksushotel Charlottehaven København. Keramiske flise i marmorlook Calacatta Hvid på toilet.
Mosaikhjørnet leverer fliser til luksushotel Charlottehaven København. Keramiske flise i marmorlook Calacatta Hvid
Download
Mosaikhjørnet leverer fliser til luksushotel Charlottehaven i København. Kik til Sauna med den keramiske flise Verde Alpi.
Mosaikhjørnet leverer fliser til luksushotel Charlottehaven i København. Kik til Sauna med den keramiske flise Verde Alpi.
Download

Mosaikhjørnet er en familieforretning og din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Med mere end 60 års erfaring er virksomheden drevet af passion og lysten til at inspirere og yde en professionel service til både private og erhverv.

Mosaikhjørnet har i dag en webshop og tre butikker i henholdsvis Glostrup, Brønshøj og Aalborg, der alle har et bredt udvalg af kvalitetsfliser, badrumsmøbler samt værktøj og tilbehør til murerarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Vi byder Hans-Henrik Søndersted-Olsen velkommen som nyt bestyrelsesmedlem i Mosaikhjørnet A/S8.9.2023 10:25:34 CEST | Pressemeddelelse

Hans-Henrik Søndersted-Olsen tiltræder som bestyrelsesmedlem i familievirksomheden Mosaikhjørnet A/S, der er blandt landets førende udbydere af fliser, klinker og mosaik. Virksomheden er familiejet og er en markant og innovativ spiller på markedet for byggematerialer. Han skal bidrage til virksomhedens fortsatte udvikling. Han kommer med stor erfaring som bestyrelsesformand og -medlem i forskellige mellemstore virksomheder og er Advisory Board medlem på CBS. Han er uddannet cand.merc. og kommer med en bestyrelsesuddannelse fra INSEAD og har tidligere i sin karriere været mangeårig direktør for landets førende B2B-marketingbureau, som vandt adskillige danske og globale priser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye