Indvielse 14. juni: Mosaikhjørnet åbner ny butik målrettet håndværkere

Del

Den 14. juni slår flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet dørene op til en ny butik målrettet håndværkere, hvilket fejres med en reception for både kunder og samarbejdspartnere. Den nye butik får base i Brøndby, hvor Mosaikhjørnet fremadrettet samler lager, projektafdeling og butik under samme tag, hvilket skal være med til at styrke virksomhedens samarbejde med det professionelle marked.

Mosaikhjørnet Profshop beliggende på Sognevej 25, 46B, 2605 Brøndby
Mosaikhjørnet Profshop beliggende på Sognevej 25, 46B, 2605 Brøndby

Flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet med hovedsæde i Glostrup har det seneste år arbejdet målrettet på at styrke virksomhedens salg og fysiske butikker, hvilket driftsdirektør Klaus Byberg har spillet en nøglerolle i, siden han tilbage i september 2023 indtrådte i direktionen. Nu skrider ambitionerne for alvor fremad, når Mosaikhjørnet den 14. juni er klar til at åbne en ny butik med navnet Profshop i Brøndby.

Den nye butik i Brøndby er målrettet håndværkere, som har brug for professionel vejledning og værktøjer, og derved adskiller butikken sig fra den nuværende butik i Glostrup, der i højere grad henvender sig til private:

- Åbningen af den nye butik skal ses som et udtryk for, at vi virkelig ønsker at styrke både gamle og nye samarbejder med håndværkere samt andre fagfolk. Det er en vigtig prioritet for os, da det sikrer tættere relationer og garanterer, at vi kan tilbyde de bedste produkter og services til det professionelle marked – og derved skal butikken fungere som et videncenter inden for fliser, hvor man kan få svar på store og små spørgsmål, forklarer driftsdirektør Klaus Byberg.

Åbningen af den nye butik sker blandt andet på baggrund af, at Mosaikhjørnet ønsker at samle både lager og butik på den samme lokation, hvilket netop er blevet muligt i bygningen i Brøndby, som rummer 1500 kvadratmeter:

- Med den nye lokation er det blevet muligt at samle både lager, butik og vores projektafdeling på samme lokation, hvilket vi ser som en stor fordel. Foruden at håndværkerne kan få den nødvendige vejledning, kan de hente materialerne med det samme, da lageret ligger lige ved siden af, hvilket gør processen langt lettere for alle parter, afslutter Klaus Byberg.

Den officielle indvielse af den nye butik bliver afholdt fredag den 14. juni kl. 12-16 på Sognevej 25, 46B, 2605 Brøndby, hvor det vil være muligt at nyde en bid kage, kaffe, kolde drikkevarer, pølser og brød samt skarpe åbningstilbud på udvalgte varer.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Mosaikhjørnet Profshop beliggende på Sognevej 25, 46B, 2605 Brøndby
Mosaikhjørnet Profshop beliggende på Sognevej 25, 46B, 2605 Brøndby
Download
Mosaikhjørnet Profshop beliggende på Sognevej 25, 46B, 2605 Brøndby
Mosaikhjørnet Profshop beliggende på Sognevej 25, 46B, 2605 Brøndby
Download
Mosaikhjørnet Profshop beliggende på Sognevej 25, 46B, 2605 Brøndby
Mosaikhjørnet Profshop beliggende på Sognevej 25, 46B, 2605 Brøndby
Download

Mosaikhjørnet er en familieforretning og din specialist inden for fliser, klinker og mosaik. Med mere end 60 års erfaring er virksomheden drevet af passion og lysten til at inspirere og yde en professionel service til både private og erhverv.

Mosaikhjørnet har i dag en webshop og fire butikker i henholdsvis Glostrup, Brøndby, Brønshøj og Aalborg, der alle har et bredt udvalg af kvalitetsfliser, badrumsmøbler samt værktøj og tilbehør til murerarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mosaikhjørnet A/S

Mosaikhjørnet takker for opbakning ved åbningsreception17.6.2024 15:03:30 CEST | Pressemeddelelse

Mosaikhjørnet vil gerne rette en stor tak til alle, der deltog i vores åbningsreception og fejrede indvielsen af vores nye lokaler i Brøndby. Vores nye faciliteter omfatter både lager og projektafdeling samt den nye Profshop, der henvender sig til vores professionelle kunder. Arrangementet markerede starten på et nyt og spændende kapitel i Mosaikhjørnets 60-årige historie, og vi er overvældede over den store opbakning og interesse, vi har modtaget. Receptionen blev afholdt i vores nye lokaler på Sognevej 25, 46B, 2605 Brøndby. Det var en glæde at se så mange fremmødte, både mangeårige og nye samarbejdspartnere samt kunder. Den store opbakning og støtte gjorde dagen uforglemmelig, og vi er meget taknemmelige for hver eneste, der tog sig tid til at være med.

Oase under jorden: Mosaikhjørnet leverer fliser til luksushotel i København14.3.2024 11:00:53 CET | Pressemeddelelse

I snart 20 år har Charlottehaven på Østerbro i København været et populært sted for turister såvel som lokale, der enten har boet på de luksuriøse hotellejligheder, spist i restauranten eller benyttet stedets Health Club. Nu har hotellets badefaciliteter gennemgået en stor renovering, og for at leve op til Charlottehavens eksklusive tilbud faldt valget på Mosaikhjørnet som fliseleverandør.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye