DI - Dansk Industri

Stor messe hjælper 250 internationale medarbejdere med at finde et sted at bo

Del

De danske virksomheder kan ikke undvære de udenlandske talenter, og stadig flere internationale højtuddannede tager springet og flytter til Danmark. Derfor er det vigtigt, at en besværlig boligsituation ikke får dem til at blive hjemme eller vælge en anden international storby at arbejde i.

Noget af det vigtigste for de udenlandske talenter, der kommer her til for at arbejde, er at finde et godt sted at bo. Men det kan være svært at finde rundt på boligmarked, for det danske boligsystem er typisk helt anderledes end i hjemlandet.

Men nu er der hjælp at hente for de internationale medarbejdere. DI og International House inviterer til Housing Fair for Internationale talenter, hvor de kan møde en lang række aktører på boligmarkedet som boligselskaber, kommuner, banker, ejendomsmæglere og boligadvokater fra Greater Copenhagens område.

                                                     Pressen er velkommen til:
                                          Housing Fair for Internationale Talenter
                                         torsdag den 2. november kl. 17.00-19.00
                               Industriens Hus, H.C. Andersens Boulevard, København V

DI og International House venter, at Housing Fair samler ca. 250 internationale talenter.

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos konsulent Virginie Morlet på tlf.: 5151 4404 eller e-mail: vimo@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1787 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum