DI - Dansk Industri

DI Topmødet 2024: Et puslespil af moving parts udfordrer os

Del

Hele Danmark - vores naboer på den anden side af hækken, genboen i trappeopgangen, vores naboer på den anden side af landegrænserne og vores kollegaer i hele Europa - mærker det alle:

Verden lige nu er et puslespil af moving parts, som udfordrer vores liv og forretningsmodeller - og stiller nye krav til både erhvervsledere og politikere.

På DI Topmødet 2024 tropper en perlerække af eksperter, politikere og erhvervsledere fra store og små virksomheder op for at give deres bud på, hvordan vi med succes indretter os på en verden under konstant forandring. En verden, hvor vi for ganske få år siden nød mange års fred og stabilitet.

1600 gæster fra ind- og udland er tilmeldt Danmarks vigtigste erhvervsevent, og med et stærkt panel af oplægsholdere er der masser af inspiration og viden at hente for enhver, der er nysgerrig efter en aktuel pejling.

Pressen inviteres til:
DI Topmødet 2024
Torsdag den 26. september, fra kl. 11.30 med showstart kl. 13,
Bella Arena,
Center Boulevard 3, indgang 5
2300 København

DI Topmødet 2024 samler det danske erhvervsliv og vores politikere til dialog, inspiration og perspektiv på nutidens største udfordringer og fremtidens løsninger.

H.M. Kong Frederik deltager også på topmødet og vil i den forbindelse uddele DI Prisen, som i år gives som en hyldest til Danmarks vækstvirksomheder og tildeles en virksomhed, der driver den globale omstilling inden for sundhed, klima eller digitalisering.

Er Danmark rustet til at vinde en omskiftelig fremtid?
Vicestatsminister og formand for Venstre Troels Lund Poulsen skyder dagens politiske debat i gang sammen med formand for det Det Konservative Folkeparti Mona Juul og formand for Liberal Alliance Alex Vanopslagh.

Hvordan er det at drive global forretning i en ny tid?
CEO i A.P. Møller-Mærsk
og CEO for Carlsberg Jacob Aarup-Andersen kommer med hver deres bud på dette spørgsmål.

Danmarks nye europaminister Marie Bjerre deltager sammen med bl.a. executive vice president Tina Sejersgård Fanø, Novonesis, i en session med titlen Europe, what's your business?

Mens vi venter på præsidentvalget i USAher skal vi høre om det politiske stormvejr på Danmarks største eksportmarked. På scenen er bl.a. dokumentarfilminstruktør Christoffer Guldbrandsen, USA’s ambassadør i Danmark Alan Leventhal, tidligere amerikansk ambassadør i Danmark Carla Sands og group COO i Rambøll Michael Simmelsgaard.

Herudover debatterer vi bl.a. fremtidens arbejdsmarked og nyeste trends i tech og AI.

Læs mere og se hele programmet for DI Topmødet 2024 her

JOURNALISTER OG FOTOGRAFER BEDES BENYTTE DETTE LINK FOR AT BLIVE AKKREDITERET TIL DI TOPMØDET HURTIGST MULIGT OG SENEST MANDAG DEN 23. SEPTEMBER.

Kontakter

Yderligere oplysninger og tilmelding til topmødet fra pressen: presserådgiver Bo Hjuler, tlf. 2328 4912, e-mail boh@di.dk

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

DI-analyse: Et stærkt dansk beredskab kræver tæt samarbejde med erhvervslivet20.9.2024 09:50:19 CEST | Pressemeddelelse

En ny rapport om det danske beredskab udarbejdet for Danmarks største erhvervsorganisation, Dansk Industri (DI), viser, at der er behov for en langt større inddragelse af virksomheder og tæt samarbejde mellem erhvervslivet og det offentlige. Rapporten bør inspirere det nye samfundssikkerhedsministerium til at styrke nationens sikkerhed over for alvorlige hændelser og hybride trusler, mener DI.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye