Gymnasieskolernes Lærerforening

Stop nedskæringer på uddannelse

Del

Gymnasielærer-formand håber, det lykkes de radikale at overbevise både Mette Frederiksen (S) og Kristian Thulesen Dahl (DF) om, at fortsatte nedskæringer på uddannelse er en helt forkert vej at gå.

Radikale Venstre holder nytårsstævne på Nyborg Strand i weekenden. Blandt de temaer, deltagerne drøfter, er uddannelsespolitik, og stævnet byder lørdag på debat mellem Mette Frederiksen, Kristian Thulesen Dahl og Morten Østergaard.

I Gymnasieskolernes Lærerforening ønsker formand Annette Nordstrøm Hansen de radikale et godt nytårsstævne og understreger, at det er vigtigt, at Radikale Venstre holder fast i den kritiske kurs over for nedskæringer på ungdomsuddannelserne.

”Jeg noterer med stor tilfredshed, at hele den radikale folketingsgruppe i efteråret besøgte en række uddannelsesinstitutioner landet over med budskabet om, at investeringer i uddannelse er den vigtigste investering i fremtiden. Jeg håber, det lykkes de radikale at overbevise både Mette Frederiksen og Kristian Thulesen Dahl om, at fortsatte nedskæringer på uddannelse er en helt forkert vej at gå. Investeringer i uddannelse ER investeringer i fremtiden. Dygtige og veluddannede unge skal udvikle samfundet og sikre den fornødne vækst,” fastslår Annette Nordstrøm Hansen.

Nøgleord

Kontakter

Yderligere information hos
formand for Gymnasieskolernes Lærerforening
Annette Nordstrøm Hansen
tlf. 26 24 71 04
anh@gl.org

Links

Information om Gymnasieskolernes Lærerforening

Gymnasieskolernes Lærerforening
Vesterbrogade 16
1620 København V

http://www.gl.org

Gymnasielærernes faglige organisation

Følg pressemeddelelser fra Gymnasieskolernes Lærerforening

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Gymnasieskolernes Lærerforening

Fagligheden er hverken steget eller faldet i gymnasiet de seneste 50 år25.5.2018 08:54pressemeddelelse

viser undersøgelse fra EVA. Gymnasielærernes formand, Annette Nordstrøm Hansen: "Jeg er meget tilfreds med, at undersøgelsen dokumenterer, at de gymnasiale uddannelser er fleksible og i stand til at honorere skiftende krav til det, vi bliver bedt om at levere fagligt. Det viser, at gymnasiet ikke er en statisk størrelse, men en uddannelsesinstitution, der er i stand til at flytte sig og følge med tiden og indfri de politiske krav. Det er en vigtig lære af undersøgelsen."

GL-formand: Demokratiundersøgelse skal tages med store forbehold30.1.2018 23:18pressemeddelelse

GL har netop har holdt møde med bl.a. rektorer fra flere skoler, hvor eleverne har en anden etnisk baggrund end dansk. ”Vi talte om udfordringerne på de skoler, og skolerne understregede, at problemer med social kontrol eller problemer i forhold til elevernes religiøse baggrund ikke fylder i dagligdagen. Hvis der er enkelte elever, som udtrykker sig antidemokratisk, så skal det selvfølgelig tages alvorligt, men ifølge skolerne er det ikke en hverdag, de kan genkende”, siger Annette Nordstrøm Hansen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum