Meresalg Marketing

Stigende brændstofpriser får flere til at tage cyklen fremfor bilen

Del

De stigende brændstofpriser er næppe gået nogens næse forbi. Tværtimod er det noget, de fleste mærker til, da en stor del af Danmarks voksne befolkning kører bil til dagligt. Da det nu koster mere pr. liter benzin eller diesel, er dette naturligvis blevet dyrere.

Stigende brændstofpriser har fået betydning for rigtig mange danskere, da flere og flere vælger at lade bilen stå. I stedet for at sætte sig ind i bilen, vælger de at sætte sig op på cyklen. Det er nemlig en markant billigere måde at komme frem og tilbage på.

Mange vælger cyklen for at spare penge

En stor del af dem, der vælger at tage cyklen, gør det ikke af motionsmæssige grunde. De gør det derimod, fordi de har et ønske om at spare penge. Det hænger selvfølgelig sammen med, at det på det seneste er blevet endnu dyrere at køre bil, da brændstofpriserne er steget til himmels.

Ifølge Applus Bilsyn, der har spurgt hele 1.279 bilister, om de stigende brændstofpriser har gjort, at de har valgt at cykle mere, har knap hver fjerde svaret, at de cykler mere nu, end de gjorde for et par måneder siden, hvor det var billigere at fylde tanken i bilen.

Priserne fortsætter med at stige

Det ser ikke ud til, at de stigende brændstofpriserne kommer til at stoppe lige foreløbigt. Derimod er der faktisk kun udsigt til, at de kommer til at stige yderligere, medmindre den danske regering beslutter sig for at reducere eller fjerne afgifter.

Sker det ikke, at priserne enten begynder at falde, eller at afgiftsniveauet reduceres, vil det formentlig resultere i, at flere danskere vælger at tage cyklen. Mange danskere har dog langt på arbejde, hvorfor de ikke har mulighed for at tage cyklen fremfor bilen.

Generelt tager danskerne oftere cyklen

Det er dog ikke først på det seneste, at danskerne er begyndt at cykle mere. Det er en tendens, der har været at se i flere år. Der er nemlig mange danskere, der ser fordele i at lade bilen stå, hvis de i stedet kan tage cyklen.

Det er naturligvis også noget, de mærker til hos forhandlere at cykler og cykeludstyr. Her kan de nemlig se, at deres salg har været stigende i de senere år, da der er flere og flere, der vælger at tage cyklen, i stedet for at sætte sig ind bag rattet i bilen.

Billeder

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Spar penge ved at købe nytårspynt om sommeren29.7.2022 07:00:00 CEST | Blog

For nogen kan det måske virke besynderligt, men det giver faktisk god mening at købe nytårspynt om sommeren. Hvis du har gjort dig tanker om at gøre dette, er der derfor ikke nogen grund til at tøve med det. Til trods for, at det er noget, der kan give god mening at gøre, er det dog langt fra alle, der gør det. At det forholder sig på denne måde, er faktisk kun en fordel for dig, der er åben for at købe nytårspynt, selvom der er et halvt år til nytårsaften. Er du i tvivl om, hvorfor det kan være en god idé at få købt sin nytårspynt i god tid, bør du læse med herunder. Her kan du læse mere om, hvad der gør, at det kan give god mening at gøre. Du undgår, at der er udsolgt Har du før i tiden ventet med at købe nytårspynt til kort inden den store aften, er der en god chance for, at du har oplevet, at der har været udsolgt. Det kan have ført til, at din pyntning har været mangelfuld. Ønsker du ikke at stå i en sådan situation, skal du sørge for at købe pynt i god tid. Husk dog på, at du ikk

Kosttilskud: En branche i vækst29.6.2022 08:00:00 CEST | Blog

Industrien for kosttilskud er en af de hurtigst voksende industrier i verden. I 2017 blev den anslået til at være 37 milliarder dollars værd og forventes at nå op på 60 milliarder dollars i 2025. Denne vækst er drevet af en række faktorer, herunder et stigende fokus på personlig pleje, flere mennesker der deltager i motion og sport, og en generel stigning i sundhedsbevidstheden. Øget fokus på personlig pleje En af de vigtigste årsager til branchens vækst er folks stigende fokus på personlig pleje. Folk brugere flere penge på personlig pleje generelt, fordi sociale medier har gjort det vigtigere at se godt ud. Platforme som Instagram, TikTok og Facebook er med til at udstille de bedste sider af folk, og dermed stræbes der også endnu mere efter det perfekte udseende - selvom det meget ofte blot er et urealistisk glansbillede. Det resulterer i at der en tendens til, at folk tager sig af sig selv og investerer i deres egen sundhed og velvære. Dette har ført til en stigning i køb af kosttil

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum