STARK Danmark

STARK vil holde åbent 24-7 i Aalborg

Del
STARK åbner sin anden 24-7 forretning i Aalborg. Dermed får kunderne adgang til byggecenterets fulde sortiment døgnet rundt. Med døgnåbent bliver det nemmere for håndværkerne at bygge og overholde deadlines.

Håndværkere får snart mulighed for at hente byggematerialer og værktøj døgnet rundt i Aalborg og omegn. Fra mandag den 27. marts udvider STARK Aalborg åbningstiden fra kl. 6-17 på hverdage til åbent døgnet og ugen rundt. Forretningen lukker simpelthen aldrig og vil da også meget passende få det nye tilnavn 24-7. Døgnåbent skal gøre det lettere for håndværkerne at bygge og overholde deadlines på deres byggeprojekter.

- Det handler om at øge tilgængeligheden og servicen for vores kunder. Noget af det vigtigste for vores professionelle håndværkerkunder er at holde gang i deres byggeprojekter. Ved at holde åbent 24-7 kan vi sørge for, at håndværkerne aldrig behøver at gå i stå, fordi de f.eks. mangler værktøj eller byggematerialer. Vi står klar til at hjælpe døgnet rundt - bogstaveligt talt, siger trælastdirektør i STARK Aalborg Jakob Glintborg.

Han glæder sig over at kunne imødekomme kundernes behov for tilgængelighed og fleksibilitet ved at holde forretningen åben døgnet rundt.

Positive erfaringer 

- Vi ved fra vores 24-7 forretning i København, at mange håndværkere er begejstrede for muligheden for at handle døgnet rundt. Det giver noget fleksibilitet, hvis man for eksempel skal overholde tidsfrister, mangler nogle afgørende byggematerialer på skæve tidspunkter eller bare gerne vil i gang før myldretidstrafikken, siger Jakob Glintborg.

Selvom langt de fleste håndværkere arbejder i dagtimerne, ser Jakob Glintborg masser af muligheder og fordele for kunderne ved at holde forretningen åben 24-7.

- Vores mål er at være håndværkernes foretrukne byggepartner, og det gør vi bl.a. ved at stå til rådighed døgnet rundt. Byggeriet er en dynamisk branche, og vi ved fra STARKs 24-7 forretning i København, at når først muligheden er der, benytter flere og flere kunder sig af den. De sætter faktisk stor pris på fleksibiliteten både i deres daglige arbejde og ved akut opståede behov som f.eks. vand- og stormskader, forklarer Jakob Glintborg.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om STARK Danmark

STARK Danmark
STARK Danmark
Skanderborgvej 277
8260 Viby J

http://www.stark.dk

Om STARK

STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med flere end 80 forretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder også faglig rådgivning og en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. Virksomheden beskæftiger over 2.500 medarbejdere og er en del af STARK Group, der med flere end 20.000 medarbejdere og 1.100 forretninger og distributionscentre i Norden, Storbritannien, Tyskland og Østrig er en førende leverandør af byggematerialer i Europa.

STARK har tilsluttet sig FN’s Global Compact principper for ansvarlig virksomhedsførelse og arbejder med videnskabsbaserede mål for at holde den globale opvarmning under 1,5 °C. Målet er at nå netto nul emissioner inden 2050.

Vi bygger fremtiden ved at hjælpe andre med at bygge deres.

Følg pressemeddelelser fra STARK Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Danmark

Ny trælastdirektør i Esbjerg gør comeback i STARK1.6.2023 09:26:48 CEST | Pressemeddelelse

Det er en garvet STARK-medarbejder, der fra 1. juni bliver ny trælastdirektør for STARK Esbjerg: Peter Mogensen har hele 25 års erfaring med STARK, som han til sommer vender tilbage til efter otte år som direktør for Bygma i Aarhus. Peter Mogensen startede i lære i Kolding i 1989, hvor han arbejdede i 19 år. Efterfølgende har han også været trælastdirektør i både STARK Brande og STARK Kolding – begge steder i perioder af tre år. - Jeg har haft otte gode år i Aarhus, men glæder mig til at komme ’hjem’ til STARK og blive en del af holdet i STARK Esbjerg. Opgaven med at starte op igen med nye kunder og kollegaer i Esbjerg motiverer mig. Som Danmarks femtestørste by har Esbjerg et kæmpe-potentiale – her er virkelig noget at arbejde med, og det tiltaler mig, siger Peter Mogensen om sit comeback til STARK. Fokus på kunder og salg Kunderne i Esbjerg kan se frem til en direktør, der vil være tæt på den daglige drift: ”Mit primære fokus er altid på vores kunder og salget. Jeg kan rigtigt godt l

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum