STARK Group A/S

STARK Groups forretning i Nacka vinder årets byggemarked i Sverige

Del

Beijer Byggmaterials forretning i Nacka er kåret som årets byggemarked. En pris, der gives til et byggemarked, der gennem sit arbejde med bæredygtighed motiverer og inspirerer andre i branchen. Prisen blev overrakt af Foreningen for Svenske Byggematerialehandlere.

Beijer Byggmaterials forretning i Nacka har vundet prisen som årets byggemarked i Sverige for sit strategiske partnerskab med Nacka vatten och avfall om genanvendelse af byggematerialer. Sammen har de skabt et cirkulært flow for træ, hvor kunderne kan efterlade deres træ på genbrugsstationen. Herefter tager Beijer sig af materialerne og sørger for, at det, der kan genbruges, bliver solgt som genbrugstræ til kunderne i stedet for at gå til spilde.

Bæredygtighedschef i Beijer Byggmaterial, Alexandra Rosenkvist siger:

”For Beijer er det indlysende, at genbrugsbyggematerialer er en del af fremtidens byggeri. Vi arbejder løbende på at finde cirkulære koncepter, hvilket også afspejles i de nye miljøcertificeringer af bygninger, der er undervejs. Vi regner med, at vores kunder vil være med på denne rejse, og vi kan allerede nu se, at der er interesse for cirkulære løsninger.”

Formålet med prisen er at gøre opmærksom på et byggemarked, der går forrest som et eksempel for branchen ud fra et bæredygtigheds-, digitaliserings- eller attraktivitetsperspektiv. Byggmaterialhandlarna, der overrakte prisen, ønsker at fremhæve gode eksempler, der skaber inspiration og motivation for andre i branchen. Flere end 30 virksomheder blev nomineret inden sommeren, og juryen, som består af Foreningen Svenske Byggematerialehandlere, udpegede fem finalister. Siden har næsten 1.300 mennesker stemt på vinderen af ​​prisen.

Kontakter

Billeder

Information om STARK Group A/S

STARK Group A/S
STARK Group A/S
C. F. Richs Vej 115
2000 Frederiksberg

+45 8252 2600http://starkgroup.dk

STARK Group er en førende B2B distributør af byggematerialer, services og rådgivning til byggebranchen i de nordiske lande og Tyskland med fokus på at servicere det professionelle kundesegment. STARK Group har en årlig omsætning på ca. EUR 5 mia. (ca. DKK 37 mia.), betjener en portefølje af ca. 260.000 kunder og samarbejder med godt 10.000 leverandører via 485 lokationer på tværs af seks lande. Med hovedkontor i Danmark, har STARK Group i alt ca. 11.700 medarbejdere i Tyskland, Danmark, Sverige, Finland og Norge. Gruppen har fordoblet sin størrelse inden for de seneste par år gennem både opkøb og organisk vækst og har i dag markedsledende positioner nationalt eller regionalt i alle deres markeder.

Om Beijer Bygmmaterial
Beijer Byggmaterial AB er Sveriges største forhandler og distributør af byggematerialer med 113 forretninger i Sverige. Virksomheden tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. Beijer Byggmaterial har en omsætning på ca. SEK 10 milliarder, beskæftiger over 2.500 medarbejdere og er en del af STARK Group. 

Følg pressemeddelelser fra STARK Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Group A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum