STARK Group A/S

STARK Group modtager pris for datadrevet markedsføring

Del

HBH Fonden har tildelt STARK HBH-prisen for virksomhedens arbejde med effektiv, datadrevet markedsføring. HBH Prisen uddeles hvert år af forskere ved Copenhagen Business School og HBH Fonden for state-of-the-art markedsføring af en dansk virksomhed eller organisation.

STARK vinder årets HBH Pris for effektiv, datadrevet markedsføring og fokus på optimering af kundernes forretning. STARK har gjort kundetilfredshed og stærke kunderelationer til sin vigtigste driver for kommerciel succes. Det gælder også inden for bæredygtighed, hvor STARK hjælper sine kunder med at leve op til stadig mere komplekse krav, lyder det bl.a. i begrundelsen for prisen.

Administrerende direktør i STARK Danmark, Britta Korre Stenholt, modtog torsdag prisen på vegne af STARK ved et event på CBS, Copenhagen Business School:

"Vi er stolte over at modtage HBH Prisen og især begejstrede for det fremtidige samarbejde med alle de dygtige kandidatstuderende på CBS. Selvom STARK er markedsleder og en af Danmarks største virksomheder, er vi mindre kendte uden for vores egen branche – det kan HBH Prisen være med til at ændre på."

CBS-studerende og STARK i samarbejde

Med prisen følger et ét-årigt samarbejde med specialestuderende på CBS. For STARK er det et privilegium at få lov til at være casevirksomhed for ambitiøse studerende på CBS.

STARK har fremlagt seks forskellige temaer: Forretningsmodel, Digital Ledelse, Bæredygtighed, Digitalisering, Logistik og Organisationskultur. De kandidatstuderende kan gøre en reel forskel for STARK ved at vælge et af dem som casestudie.

"Temaerne er alle områder, hvor der vil ske store og spændende forandringer i de kommende år. Vi ser derfor frem til, at de kandidatstuderende ser nye, innovative og anderledes muligheder, end vi selv gør - og gerne provokerer os til at gøre tingene på en anden måde, end vi er vant til," siger Britta Korre Stenholt.

Det er især stigende krav til mere effektivitet på byggepladsen, bæredygtighed og digitalisering, der i de kommende år vil medføre forandringer i byggebranchen.

"Det vil også påvirke, hvordan vi i STARK handler med og servicerer vores kunder, hvilket gør temaerne meget aktuelle for både STARK og branchen som helhed. Det er derfor reelle problemstillinger for STARK, og vi glæder os meget til at lære fra de kandidatstuderendes tanker og ideer," siger Britta Korre Stenholt.

Om HBH-prisen

Siden 1991 er HBH Prisen blevet uddelt årligt af CBS og HBH Fonden. Bag prisen står Henrik Bødtcher-Hansen, der etablerede virksomheden H. B. Hansen A/S kort efter anden verdenskrig og gjorde HBH til et kendt navn inden for elektriske apparater. HBH-prisen er tidligere blandt andet gået til Mikkeller, B&O Play, VELUX og Rambøll.

Kontakter

Billeder

Information om STARK Group A/S

STARK Group A/S
STARK Group A/S
C. F. Richs Vej 115
2000 Frederiksberg

+45 8252 2600http://starkgroup.dk

STARK Group er en førende B2B distributør af byggematerialer, services og rådgivning til byggebranchen i de nordiske lande og Tyskland med fokus på at servicere det professionelle kundesegment. STARK Group har en årlig omsætning på ca. EUR 5 mia. (ca. DKK 37 mia.), betjener en portefølje af ca. 260.000 kunder og samarbejder med godt 10.000 leverandører via 485 lokationer på tværs af seks lande. Med hovedkontor i Danmark, har STARK Group i alt ca. 11.700 medarbejdere i Tyskland, Danmark, Sverige, Finland og Norge. Gruppen har fordoblet sin størrelse inden for de seneste par år gennem både opkøb og organisk vækst og har i dag markedsledende positioner nationalt eller regionalt i alle deres markeder.

Følg pressemeddelelser fra STARK Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Group A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum