STARK Group A/S

STARK Group investerer i nyt 65.000 kvm stort distributionscenter i Sverige

Del
Beijer Byggmaterial styrker sin position i Sverige med et nyt 65.000 kvm stort distributionscenter beliggende i Eskilstuna for at imødekomme fremtidig vækst og et udvidet sortiment. Distributionscentret opføres i samarbejde med logistikpartneren Logent og ejendomsejeren CH Square i Eskilstuna Logistikpark.

I samarbejde med Logent etablerer Beijer et nyt centralt distributionscenter med høj fleksibilitet og skalerbarhed, samt et udvidet sortiment for at sikre den bedste kundeoplevelse.

Med et stort fokus på miljø vil det 65.000 kvm store distributionscenter blive opdelt i koldt og varmt lager, samt et automatiseret lagersystem. Det vil også være muligt at udvide distributionscentret med yderligere 27.000 kvm.

Geir Thomas Fossum, administrerende direktør i Beijer Byggmaterial siger:

”Vi fortsætter med at udvikle vores kundetilbud og øge vores leveringskapacitet i hele Sverige. Vi er meget glade for, at vi nu tager det næste skridt i vores vækstrejse med større kapacitet på vores central distributionscenter. Et nyt skræddersyet distributionscenter giver os også mulighed for at øge vores sortiment i hele landet og ikke mindst at levere hurtigere til vores kunder. Logent er en god partner, som vi ser frem til at arbejde sammen med.”

Det udvidede område med en logistikløsning fuldt tilpasset Beijers behov giver nye muligheder for kraftigt at udvide distributionscentrets sortiment for at imødekomme fremtidig ekspansion og øgede kundekrav. Det åbner også muligheder for et højere serviceniveau og er i stand til at tilbyde flere leveringsmetoder og ekstra services fra centrallageret.

Beijers nye distributionscenter forventes at være i drift i foråret 2024 og vil på sigt betyde cirka 100 nye jobmuligheder.

Kontakter

Billeder

Information om STARK Group A/S

STARK Group A/S
STARK Group A/S
C. F. Richs Vej 115
2000 Frederiksberg

+45 8252 2600http://starkgroup.dk

STARK Group er en førende B2B distributør af byggematerialer, services og rådgivning til byggebranchen i Nordeuropa med fokus på at servicere det professionelle kundesegment. STARK Group har en årlig omsætning på ca. EUR 6 mia. (ca. DKK 44,6 mia.), betjener en portefølje af ca. 275.000 kunder og samarbejder med godt 10.000 leverandører via 550 lokationer på tværs af seks lande. Med hovedkontor i Danmark, har STARK Group i alt ca. 12.500 medarbejdere i Tyskland, Østrig, Danmark, Sverige, Finland og Norge. Gruppen har mere end fordoblet sin størrelse inden for de seneste par år gennem både opkøb og organisk vækst og har i dag markedsledende positioner nationalt eller regionalt i alle sine markeder.

Om Beijer Byggmaterial

Beijer Byggmaterial AB er Sveriges største forhandler og distributør af byggematerialer med 113 forretninger i Sverige. Virksomheden tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. Beijer Byggmaterial har en omsætning på ca. SEK 12 milliarder, beskæftiger over 2.500 medarbejdere og er en del af STARK Group. 

Følg pressemeddelelser fra STARK Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Group A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum