STARK Group A/S

STARK Group initierer kampagne, der skal sikre genplantning af skov og bevare biodiversiteten

Del

STARK Groups tyske tag- og facadespecialist, Melle Gallhöfer, har indgået et partnerskab med organisationen PLANT-MY-TREE, som skal sikre bæredygtig skovforvaltning, genplantning af skov og øget biodiversitet. Melle Gallhöfer vil sammen med sine kunder og PLANT-MY-TREE plante 10.000 nye træer i et beskyttet område i den vestlige del af Tyskland.

Klimaforandringer er en af ​​de primære årsager til tab af biodiversitet. I samarbejde med PLANT-MY-TREE bidrager Melle Gallhöfer og dets kunder til at sikre bæredygtigt skovbrug og bevare biodiversiteten. For hvert køb af træ eller et træbaseret produkt vil der blive plantet et træ, som skal sikre genplantning af skov og omdannelse af lokale skove til artsrige løvskove, der er tilpasset klimaforandringer.

Omtrent en fjerdedel af STARK Groups indkøbte produkter, målt i monetære termer, er træ eller træbaserede materialer, hvorfor ansvarligt indkøb af træ og træprodukter er af stor betydning for koncernen.

Som et led i kampagnen plantes træer på mellem tre og fem år og i en højde på omkring 80 til 110 cm. Træerne vil blive plantet i områder, der har været sikret og intensivt plejet i mindst 99 år.

Projektet startede 1. august 2022 og fortsætter, indtil 10.000 træer er plantet.

Kontakter

Billeder

Information om STARK Group A/S

STARK Group A/S
STARK Group A/S
C. F. Richs Vej 115
2000 Frederiksberg

+45 8252 2600http://starkgroup.dk

STARK Group er en førende B2B distributør af byggematerialer, services og rådgivning til byggebranchen i de nordiske lande og Tyskland med fokus på at servicere det professionelle kundesegment. STARK Group har en årlig omsætning på ca. EUR 5 mia. (ca. DKK 37 mia.), betjener en portefølje af ca. 260.000 kunder og samarbejder med godt 10.000 leverandører via 485 lokationer på tværs af seks lande. Med hovedkontor i Danmark, har STARK Group i alt ca. 11.700 medarbejdere i Tyskland, Danmark, Sverige, Finland og Norge. Gruppen har fordoblet sin størrelse inden for de seneste par år gennem både opkøb og organisk vækst og har i dag markedsledende positioner nationalt eller regionalt i alle deres markeder.

Om STARK Deutschland
STARK Deutschland er Tysklands største distributør af byggematerialer, service og rådgivning til byggebranchen. Virksomheden ejer og driver mere end 260 bygge- og distributionscentre fordelt på 12 brands, herunder Raab Karcher, Muffenrohr, Melle Gallhöfer og Keramundo, der er en del af det succesrige netværk af generalister og specialister inden for byggebranchen som STARK Deutschland består af.

Følg pressemeddelelser fra STARK Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Group A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum