OKNygaard A/S

Stærkt samarbejde giver Jennumparken et frisk pust

Del

Jennumparken går i øjeblikket igennem en større forvandling. Boligområdet i det nordlige Randers kan se frem til nye aktivitetsområder, stier og træformede lysinstallationer.

I løbet af sommeren 2022 kan borgere i Randers se frem til resultatet af byggeprojektet ’’Infrastruktur Jennumparken’’. Boligområdet får et nyt udtryk og gøres mere åbent og tilgængeligt for beboere såvel som borgere, blandt andet med skabelsen af nye natur- og aktivitetsområder. 

Anlægsgartner og klimaentreprenør OKNygaard står for anlægsarbejdet i Jennumparken. Ved udgangen af 2021 anlagde virksomheden ny bundsikring og belægning, og sidenhen er en del af det udvendige inventar og de nye lysmaster også kommet op. 

’’Den nye infrastruktur i Jennumparken handler om at give området et frisk pust. Området ligger lige op ad store naturområder. Det skal beboerne kunne mærke, så vi styrker koblingen mellem det bynære og den omkringliggende natur. Jennumparken får bl.a. nye stiforbindelser, nye indgange og nye aktivitetsområder, som beboere i alle aldre kan benytte’’, fortæller Nicolai Cramer, der er produktionschef hos OKNygaard og ansvarlig for anlægsprojektet i Jennumparken.

Blandt andet bliver fire nye lysende træer en arkitektonisk krone på værket, som kun findes to andre steder i Danmark. Træerne kommer til at stå ved indgangene til boligområdet og ved aktivitetsområdet.

Brugerinddragelse og tidlig involvering speeder anlægsprocessen op
Udviklingen af projektet i Jennumparken skrider stærkt fremad. Spørger man OKNygaard skyldes det bl.a. det gode samarbejde mellem de involverede samarbejdspartnere i projektet. 

”Der har været rigtig god dialog og et godt samarbejde mellem alle involverede parter fra starten af. Derfor styrer vi direkte mod mållinjen med hastige skridt på trods af dårligt vejr i løbet af vinteren. Når vi anlægger by- og uderum, hvor der også er beboere at tage hensyn til, så er det afgørende med løbende brugerinddragelse og en samarbejdsorienteret tilgang”, fortæller Nicolai Cramer, produktionschef hos OKNygaard.

Peter Pedersen, som er inspektør i Møllevænget & Storgaarden, har også kun rosende ord om samarbejdet.

’’Vi deltager i alle byggemøder og er rigtig meget inde over processen. Det giver god mening, fordi vi kender området til bunds og følger byggeriet tæt. Vi kan fx se, hvis der er folk, der kører på en ny belægning, som ikke er beregnet til det, og så kan vi tage det med til entreprenøren, som kan finde en løsning’’, forklarer han.

Han er enig i, at projektet vil give området et stort løft.

Faktaboks: 
Bygherrerne i projektet er boligorganisationerne Lejerbo Randers og Møllevænget & Storgaarden. Boligorganisationerne har tilsammen fem boligafdelinger i området, som er administreret af henholdsvis Lejerbo og RandersBolig. Arkplan Landskabsarkitekter har udformet projektet.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om OKNygaard A/S

OKNygaard A/S
OKNygaard A/S
Rosbjergvej 5G, Årslev
8220 Brabrand

+45 7021 5400https://oknygaard.dk/

OKNygaard – hele Danmarks anlægsgartner og klimaentreprenør

Vores ambition er klar – vi vil være dem, der skaber, anlægger og vedligeholder Danmarks grønne udearealer og byrum – og vi vil være anerkendt som Danmarks førende anlægsgartner og klimaentreprenør både lokalt og landsdækkende.

Vi har hovedkontor i Aarhus og 10 afdelinger fordelt over hele Danmark. Det giver os mulighed for at arbejde for både store landsdækkende og mindre lokale kunder – vi er nemlig altid lige i nærheden. I højsæsonen er flere end 600 anlægsgartnere og klimaspecialister klar til at løse kundernes opgaver, uanset hvor i landet der er brug for os. 

OKNygaard er kendt for god service, faglig stolthed og komplette løsninger. Det er ikke bare noget, vi siger, det er dét, vi gør. Vi sætter en ære i en velstyret proces med god dialog og grundig kvalitetssikring – det gælder, når vi udfører drift og vedligeholdelse, når vi løser anlægsopgaver, når vi leverer klimasikring eller skaber nye biodiverse grønne byrum.

Som en del af Europas største anlægsgartnergruppe, idverde, kan vi trække på kompetencer og erfaringer fra Frankrig, England, Holland og Tyskland, og vores medarbejdere får nye muligheder for at uddanne og videreudvikle sig på tværs af landegrænser.

Følg pressemeddelelser fra OKNygaard A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OKNygaard A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum