Danske Andelskassers Bank A/S

Stærk profil til Andelskassens landbrugscenter

Del
Peter Bendix Vands er ny landsbrugsrådgiver i Andelskassens landbrugscenter og er selv ud af en landbrugsfamilie. Kombinationen af næsten 20 års erfaring fra både banksektor og landbrug gør, at Peter kommer med en stor viden og stærke kompetencer, der kommer kunderne til gavn.

39-årige Peter Bendix Vands er ansat som landbrugsrådgiver i Andelskassens landbrugscenter, som har beliggenhed i Nordenskov, men dækker både Jylland og Fyn. Med 10 års erfaring som mælkeproducent og ni års erfaring som landbrugsrådgiver i bagagen ved Peter, hvad det drejer sig om, når han mødes med landbrugskunder som deres finansielle sparringspartner. For Peter er det vigtigt at yde en god finansiel rådgivning og have en ærlig og åben dialog med sine kunder, om deres virksomheds drift, udvikling og strategi.

”Som landbrugsrådgiver trives jeg med at anlægge en positiv og konstruktiv indgangsvinkel i dialogen med kunderne. Jeg mødes primært med landmændene og deres familier derude, hvor det hele foregår; på ejendommen. Det er altid spændende at se bedrifterne og fornemme den summen, der er i en moderne landbrugsvirksomhed,” siger Peter.

Peter kommer senest fra en stilling som landbrugskundechef i Danske Bank, hvor han arbejdede i ca. tre år, og har tidligere været ansat som landbrugsrådgiver i både Den Jyske Sparekasse og Nordea. Han har også tidligere drevet familiens landbrug sammen med sin far. Peter er nemlig oprindelig uddannet agrarøkonom fra Dalum Landbrugsskole og har efterfølgende uddannet sig til landbrugsrådgiver.

Han kommer derfor til Andelskassen med stor viden og kompetencer inden for økonomisk rådgivning af landbrugskunder, og de mange års erfaring fra driftsfællesskabet fra familiens mælkeproduktion har givet ham en naturlig indsigt i drift, ledelse og udvikling af en landbrugsvirksomhed. Værktøjer, han drager stor nytte af i samarbejdet med Andelskassens landbrugskunder.

Værdierne på rette sted

Andelskassen er et aktivt tilvalg for Peter og noget af det, han sætter stor pris på, er kompetente og gode kolleger med et fantastisk humør. Samtidig har det stor betydning for Peter, at Andelskassen vægter lokal forankring, og at bankens værdier stemmer overens med hans egne.

”Landbrugsteamet består af både rådgivere og supportere, hvor vi sammen arbejder vi på at skabe de bedste løsninger til kunderne og at give dem det bedst mulige perspektiv i udviklingen af deres virksomhed. Og så er Andelskassens værdier om tillid, samarbejde og ordentlighed et godt match for mig,” fortæller Peter.

Peter bor i Bryndum sammen med sin kone Majbrit og parrets to børn, Vanilla på 9 år og Viola på 3 år. I sin fritid holder han meget af at gå på jagt, og er det ikke muligt, bliver det til en tur på mountainbike eller på spinning-cyklen.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 87 99 30 74 eller E: mbm@andelskassen.dk

Billeder

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 18 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum