Mikonomi.dk

Spar 11.000 kr. på din bilforsikring

Del

En undersøgelse fra sammenligningstjenesten Mikonomi.dk viser, at der kan være hele 11.000 kr. at spare ved at vælge en bilforsikring hos Alm. Brand fremfor NEM Forsikring over en periode på 12 år - altså næsten 1.000 kr. om året. Der er altså mange penge at hente ved at undersøge markedet, når der skal findes en bilforsikring til bilen.

Mikonomi.dk har undersøgt priser på bilforsikringer hos 11 forskellige udbydere i de fem største byer. Her er der fundet gennemsnitsprisen på en bilforsikring for en Peugeot 208 i 2018. Denne undersøgelse viste, at der er 11.000 kr. at spare over en periode på 12 år ved blot at indhente tilbud fra de forskellige udbydere. Det er næsten 1.000 kr., der hvert år kan spares ved at sammenligne priser, inden det endelige køb foretages.

Alm. Brand indtager topplacering

Ønsker du den absolut billigste bilforsikring, viser undersøgelsen, at du uden tvivl skal vælge en bilforsikring fra Alm. Brand. Gennemsnitsprisen for en Peugeot 208 med kasko er hos Alm. Brand 13.318 kr. for 12 år, som er et godt pejlemærke for, hvor længe du har din bil.

I modsatte ende ligger derimod Topdanmark og NEM Forsikring med en pris på henholdsvis 21.656 kr. og 24.291 kr. på denne periode. Dette skaber derved en difference på knap 11.000 kr. mellem den billigste og dyreste bilforsikring på 12 år.

Hvordan er undersøgelsen lavet?

Der er taget udgangspunkt i en fiktiv person på 23 år, der aldrig har ejet en bil før og derved ikke har tidligere bilforsikringer eller skader. Personen kører i en Peugeot 208 fra 2017, hvor det er planlagt at køre 15.000 km. om året. Derudover har bilforsikringen kasko inkluderet i prisen.

For at finde et gennemsnit for hele landet, er der taget udgangspunkt i Danmarks fem største byer: København, Aarhus, Odense, Aalborg og Esbjerg. Derved er der fundet priser på bilforsikring med både fiktiv person samt adresse i centrum af de førnævnte byer, for at danne et retvisende grundlag for en gennemsnitspris.

Denne sammenligning gav en besparelse på næsten 1.000 kr. om året mellem de forskellige udbydere.

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om Mikonomi.dk

Mikonomi.dk
Mikonomi.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.mikonomi.dk/

Mikonomi.dk sammenligner priser på finansielle ydelser som lån, forsikringer og a-kasser. Mikonomi.dks formål er at give forbrugeren overblik over de billigste alternativer, så brugeren dermed sparer flest muligt penge. Det gøres opmærksom på, at Mikonomi.dk ikke har interesse i at fremme nogle af de nævnte aktører i denne historie.

Følg pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Ny lov om ansvarsforsikring: Spar 1.600 kr. og undgå et dagsgebyr på 250 kr.22.12.2018 09:00:00Pressemeddelelse

Har du et køretøj, der ikke har den lovpligtige ansvarsforsikring? Så gør du klogt i at skynde dig at tegne en forsikring inden nytår eller afmelde den hos Motorregistret. Efter nytår vil DFIM nemlig opkræve et gebyr på 250 kr. om dagen, hvis du ikke har den lovpligtige ansvarsforsikring - uanset om du kører i dit køretøj eller ej. I den forbindelse har Mikonomi.dk undersøgt forsikringspriser og fundet frem til, at du kan spare 1.600 kr. om året ved at indhente tilbud fra flere forsikringsselskaber.

Undgå at blive snydt: Sådan finder du den billigste afbetaling på Black Friday21.11.2018 10:09:27Pressemeddelelse

Black Friday, som i år afholdes d. 23. november, er en amerikansk tradition, som danskerne i høj grad har taget til sig, når betalingskortet skal svinges og julegaverne indkøbes. Men danskerne bør være på vagt: Foruden selve prisen på varerne kan priserne på finansieringen i butikkerne også variere en del. Tal fra Mikonomi.dk viser, at du eksempelvis kan spare 779 kr. på finansiering ved køb af et TV til samme pris ved at tage i Power fremfor Elgiganten.

Tag testen: Sparer du nok op til din tid som pensionist?25.10.2018 09:00:00Pressemeddelelse

Du skal i gennemsnit have skrabet mere end 6 mio. kr. sammen inden din tid som pensionist starter, hvis du vil opretholde den samme levestandard de første 15 år af din pension. I Hørsholm Kommune skal du i gennemsnit spare mere end 8,5 mio. kr. op, hvorimod du i Morsø Kommune kun skal spare 5,2 mio. kr. sammen. Dette viser en undersøgelse, som Mikonomi.dk har foretaget i forbindelse med Pensionsdagen 2018.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum