Mikonomi.dk

Spar 11.000 kr. på din bilforsikring

Del

En undersøgelse fra sammenligningstjenesten Mikonomi.dk viser, at der kan være hele 11.000 kr. at spare ved at vælge en bilforsikring hos Alm. Brand fremfor NEM Forsikring i 2018. Der er altså mange penge at hente ved at undersøge markedet, når der skal findes en bilforsikring til bilen.

Mikonomi.dk har undersøgt priser på bilforsikringer hos 11 forskellige udbydere i de fem største byer. Her er der fundet gennemsnitsprisen på en bilforsikring for en Peugeot 208 i 2018. Denne undersøgelse viste, at der er 11.000 kr. at spare om året ved blot at indhente tilbud fra de forskellige udbydere. Det er næsten 1.000 kr., der hver måned kan spares ved at sammenligne priser, inden det endelige køb foretages.

Alm. Brand indtager topplacering

Ønsker du den absolut billigste bilforsikring, viser undersøgelsen, at du uden tvivl skal vælge en bilforsikring fra Alm. Brand. Gennemsnitsprisen for en Peugeot 208 med kasko er hos Alm. Brand 13.318 kr. om året.

I modsatte ende ligger derimod Topdanmark og NEM Forsikring med en pris på henholdsvis 21.656 kr. og 24.291 kr. Dette skaber derved en difference på knap 11.000 kr. mellem den billigste og dyreste bilforsikring.

Hvordan er undersøgelsen lavet?

Der er taget udgangspunkt i en fiktiv person på 23 år, der aldrig har ejet en bil før og derved ikke har tidligere bilforsikringer eller skader. Personen kører i en Peugeot 208 fra 2017, hvor det er planlagt at køre 15.000 km. om året. Derudover har bilforsikringen kasko inkluderet i prisen.

For at finde et gennemsnit for hele landet, er der taget udgangspunkt i Danmarks fem største byer: København, Aarhus, Odense, Aalborg og Esbjerg. Derved er der fundet priser på bilforsikring med både fiktiv person samt adresse i centrum af de førnævnte byer, for at danne et retvisende grundlag for en gennemsnitspris.

Denne sammenligning gav en besparelse på næsten 11.000 kr. om året mellem de forskellige udbydere.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Mikonomi.dk

Mikonomi.dk
Mikonomi.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.mikonomi.dk/

Mikonomi.dk sammenligner priser på finansielle ydelser som lån, forsikringer og a-kasser. Mikonomi.dks formål er at give forbrugeren overblik over de billigste alternativer, så brugeren dermed sparer flest muligt penge. Det gøres opmærksom på, at Mikonomi.dk ikke har interesse i at fremme nogle af de nævnte aktører i denne historie.

Følg pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Mikonomi.dk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum