Dansk Socialrådgiverforening

Socialrådgiver modtager legat

Del

Socialrådgiver fra Køge får Dansk Socialrådgiverforenings jubilæumslegat for at udvikle nyt digitalt redskab til samtaler med børn.

Socialrådgiver Tommy Vitcetz, som arbejder i Familiecenter Køge i Køge Kommune, har modtaget Dansk Socialrådgiverforenings Jubilæumslegat for sit arbejde med at udvikle et digitalt redskab til børnesamtalen. Redskabet gør barnet til en mere aktiv fortæller og styrker dermed barnets stemme og perspektiv.

Barnets fortælling – i både ord og ikoner - kan gemmes på barnets sag som et notat, hvor barnets stemme fremstår meget tydeligt - og samtale og notatpligt bliver udført samtidigt.

Legatet på 15.000 kroner blev overrakt på Dansk Socialrådgiverforenings digitale repræsentantskabsmøde i dag. DS’ jubilæumslegat understøtter socialrådgivere, der gennem projekter eller forskningsinitiativer udvikler socialrådgiverfaget.

Kontakter

Bjarke Hartmeyer Christiansen, journalist, Dansk Socialrådgiverforening:

26 27 99 14
bhc@socialraadgiverne.dk

Information om Dansk Socialrådgiverforening

Dansk Socialrådgiverforening
Dansk SocialrådgiverforeningFølg pressemeddelelser fra Dansk Socialrådgiverforening

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Socialrådgiverforening

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum