Dansk Socialrådgiverforening

Socialrådgiver modtager hæderspris

Del

Den Gyldne Socialrådgiver går til udviklingskonsulent i SAND René Nielsen

Socialrådgiver René Nielsen blev den 30. oktober hædret med Dansk Socialrådgiverforenings pris ”Den Gyldne Socialrådgiver” for sin utrættelige kamp for samfundets udsatte.

Han roses for vedholdende og med stor faglighed og indignaton at kæmpe mod uretfærdig og uværdig behandling af hjemløse borgere. I 2013 sejrede han i Landsskatteretten, der gav ham ret i, at SKAT uretmæssigt havde inddrevet skattegæld fra en kontanthjælpsmodtager i et omfang, der næsten pressede borgeren ud i hjemløshed. En sag, der dannede præcedens og dermed har hjulpet tusindvis af mennesker.

René Nielsen er udviklingskonsulent i de hjemløses Landsorganisation SAND i København og er desuden formand for Faggruppen Hjemløse i Dansk Socialrådgiverforening.

(Foto fra prisoverrækkelsen: Palle Peter Skov)

Kontakter

Bjarke Hartmeyer Christiansen, journalist, Dansk Socialrådgiverforening:

26 27 99 14
bhc@socialraadgiverne.dk

Billeder

Information om Dansk Socialrådgiverforening

Dansk Socialrådgiverforening
Dansk SocialrådgiverforeningFølg pressemeddelelser fra Dansk Socialrådgiverforening

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Socialrådgiverforening

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum