Dansk Byggeri

Snup et foto af flot beton og vind 5.000 kr.

Del

Med Instagram foto-konkurrencen #jegelskerbeton stiller Dansk Beton i Dansk Byggeri fotolinsen skarp på betonarkitektur og beton som bæredygtigt materiale. Ved at vise os din vinkel på æstetisk betonarkitektur deltager du i konkurrencen om at vinde 5.000 kr.

Bonnie Østerlund
Bonnie Østerlund

Beton er for længst blevet et materiale, som arkitekter og arkitekturinteresserede danskere elsker. Vi fylder vores hjem med betonmøbler og -interiør, og vi fotograferer gerne bygninger, pladser og broer, der er gjort af det populære materiale.

I 2017 afviklede Dansk Beton i Dansk Byggeri fotokonkurrencen #jegelskerbeton på Instagram, hvor beton- og arkitekturelskere kunne poste deres fotos. 884 fotos var med i konkurrencen, hvilket vidner om, at vi ikke bare elsker beton, men også at vi har en stor interesse for betonarkitektur. Der blev kåret fem vindere, hvoriblandt der var en enkelt professionel fotograf og arkitekt, mens de øvrige fire var glade amatører med et blødt punkt for beton og fotografi.

Den store interesse har givet blod på tanden, og derfor afvikler Dansk Beton igen i år fotokonkurrencen #jegelskerbeton på Instagram. Med konkurrencen sættes der fokus på betonarkitektur og de mange muligheder, som materialet tilbyder. Derudover er #jegelskerbeton startskuddet til Bæredygtig Beton Prisen og giver mulighed for at hylde et bæredygtigt betonbyggeri.

Deltag og vind flotte præmier

Alle arkitektur- og betonelskere kan deltage i konkurrencen ved at følge Dansk Beton på Instagram og poste et foto med #jegelskerbeton. Formålet er, at deltagerne med deres fotos kan vise, hvordan de oplever betons æstetik i hverdagen. Der udpeges en vinder af konkurrencen samt en anden og tredje plads, som alle får deres foto udstillet i Dansk Byggeris vinduer på Nørreport samt på Dansk Betons medier. Desuden er der flotte pengepræmier på højkant. Vinderen af fotokonkurrencen løber afsted med en pengepræmie på 5.000 kr., mens anden pladsen vinder 3.000 kr., og tredjepladsen vinder 1.000 kr.

Konkurrencen skydes i gang mandag den 5. november 2018 og løber frem til onsdag den 5. december 2018.

Nøgleord

Kontakter

Ann-Katrine Lloyd Westphall, projektmedarbejder i Dansk Byggeri, telefon 51 85 64 73, alj@danskbyggeri.dk

Billeder

Bonnie Østerlund
Bonnie Østerlund
Download
Giuseppe Liverino
Giuseppe Liverino
Download
Jens Markus Lindhe
Jens Markus Lindhe
Download
Julie Krebs Von Halling
Julie Krebs Von Halling
Download
Trine Klein
Trine Klein
Download
Download

Links

Information om Dansk Byggeri

Dansk Byggeri
Dansk Byggeri
Nørre Voldgade 106
1358 København K

72 16 00 00https://www.danskbyggeri.dk/

Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Med omkring 5.700 medlemmer spænder organisationen bredt geografisk og fagligt, og dækker alle led i byggeprocessen.

Dansk Byggeris hovedopgaver er at opnå erhvervspolitisk indflydelse, deltage i den offentlige debat, yde rådgivning og sikre overenskomster, så medlemmerne kan udvikle deres virksomheder bedst muligt til gavn for beskæftigelsen og konkurrenceevnen.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum