DI - Dansk Byggeri

NAVNERETTELSE: Flere praktikpladser til bygge- og anlægslærlinge i Midt- og Vestjylland

Del
Flere lærlinge inden for bygge- og anlægsbranchen har det seneste år fået en praktikplads i en virksomhed. Det viser den seneste opgørelse over praktikpladstal fra Børne- og Undervisningsministeriet.

Både unge og voksne asfalterer i højere grad veje, lægger brosten eller hamrer søm i en ny tagkonstruktion.

Det viser den seneste opgørelse over praktikpladstal fra Børne- og Undervisningsministeriet, der sammenligner udviklingen i antal indgåede praktikpladsaftaler i bygge- og anlægsbranchen fra april 2019 til april 2020 med april 2020 til april 2021.

I alt er der indgået 2.199 praktikpladser fra april 2020 til april 2021. Det er 564 flere end året før.

Formand for DI Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland Michael H.K. Nielsen er glad for, at flere virksomheder viser vejen for flere lærlinge.

- Som lærling i bygge- og anlægsbranchen lærer man de grundlæggende færdigheder, og det er mindst lige så vigtigt, at man kender til tempo og arbejdsrutiner ude på arbejdspladsen. Derfor er jeg glad for, at et større antal virksomheder åbner dørene for lærlinge.

- En erhvervsuddannelse åbner dørene for mange spændende jobmuligheder, så jeg håber, det er en udvikling, der vil fortsætte resten af året, lyder det fra formanden.

Kontakter

Kontakt:
Formand for DI Dansk Byggeri Midt-Vest Michael H. K. Nielsen, tlf. 3016 3010
Chefkonsulent DI Dansk Byggeri Midt-Vest Gitte Vesti, tlf. 7216 0159

Vedhæftede filer

Information om DI - Dansk Byggeri

DI - Dansk Byggeri
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377https://www.danskindustri.dk/brancher/di-byggeri/

Om DI Dansk Byggeri:

DI Dansk Byggeri er et branchefællesskab for 6.300 virksomheder inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Medlemsvirksomhederne beskæftiger 73.000 medarbejdere og omfatter såvel udførende virksomheder som materialeleverandører.

 Læs mere: www.danskindustri.dk/brancher/di-dansk-byggeri/

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Byggeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Byggeri

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye