Furesø Kommune

Smitteudbrud i Farum Nordby Børnehus sender børn og medarbejdere hjem

Del

3 medarbejdere og 1 barn i Farum Nordby Børnehus er indenfor den seneste uge testet positive med corona-virus. Derfor er alle børn og medarbejdere nu sendt hjem til test. Dagtilbuddet kan tidligst åbne igen torsdag.

”Vi vurderede, at alle børn og medarbejdere i Farum Nordby Børnehus kan betragtes som nære kontakter. For at undgå yderligere smittespredning har vi i samråd med Styrelsen for Patientsikkerhed, besluttet at lukke Farum Nordby Børnehus fra mandag morgen den 16. november til torsdag morgen den 19. november. Lederen af dagtilbuddet fortæller, at forældrene trods hjemsendelsen har været meget forstående”, fortæller dagtilbudschef Anna Fosdal.

Der er ca. 30 vuggestuebørn og 50 børnehavebørn i Farum Nordby. Både børn og medarbejdere skal nu testes to gange for corona, og de kan vende tilbage efter det første negative svar. Den første test kan tidligst tages tirsdag den 17. november.

 

Kontakter

Anna Fosdal, dagtilbudschef i Center for Dagtilbud og Skole, tlf. 7216 5838, afo1@furesoe.dk

Kommunikation, 7235 4012, kommunikation@furesoe.dk

Links

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

 

 

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum