Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard Hobro får ny adresse og ny ejer

Del
Bilejerne i Hobro vil fremover finde Skorstensgaard Hobro på en ny adresse. Den 1. januar 2023 flytter Skorstensgaard-værkstedet nemlig til Jyllandsvej 6 i Hobro. Den nye lokation befinder sig i de værkstedslokaler, der siden 2005 har hørt til Bil-Tek Hobro. Ved samme lejlighed bliver Bjørn Thorup Jensen, der er ejer af Bil-Tek Hobro, ny ejer af Skorstensgaards Hobro-afdeling.

I forbindelse med at Skorstensgaard Hobro flytter adresse til Jyllandsvej 6, 9500 Hobro, har afdelingen også fået ny ejer. Det er Bjørn Thostrup Jensen, som har en baggrund som autotekniker, der bliver den nye ejer af Skorstensgaards forretningskoncept i Hobro og omegn. Med dette samarbejde slås autoværkstedet Bil-Tek Hobro nu sammen med værkstedskæden Skorstensgaard. Bjørn Thostrup Jensen overtager værkstedet og den daglige drift pr. 1. januar 2023, hvor han glæder sig til at tage godt og billigt imod byens bilejere på Jyllandsvej 6.

Værkstedets nye ejer Bjørn Thostrup Jensen på 43 år, som er udlært autotekniker og har stor erfaring med både benzin- og dieselbiler samt el-/hybridbiler, er født og opvokset i Hobro, hvor han stadig bor sammen med sin kone og to børn. Han startede selv autoværkstedet Bil-Tek Hobro i 2005 og har derfor allerede opbygget en god kundekreds på adressen. Både Bjørn og grundlægger Anders Skorstensgaard glæder sig meget til at byde nye som gamle Hobro-kunder velkomne på den nye lokation.

-          Vi er yderst taknemmelige for vores mange loyale og tilfredse kunder i Hobro. Jeg ser frem til samarbejdet med Bjørn og hans team, som jeg ved, vil lægge sig i selen for fortsat at servicere bilejerne i Hobro med høj kvalitet og billige priser, siger medejer og grundlægger Anders Skorstensgaard.

20% rabat på hele fakturaen i Hobro i januar

Som en fejring af etableringen på den nye adresse giver Skorstensgaard kunderne i Hobro en ekstraordinær åbningsrabat. Både nye og gamle kunder kan nemlig glæde sig til at få 20% rabat på alle reparationer inklusive serviceeftersyn i hele januar måned på det nye værksted på Jyllandsvej 6. Bjørn Thostrup Jensen udtrykker, at han glæder sig til at give ekstra rabat til Hobros bilejere i disse krisetider.

-          Jeg er utrolig glad for at blive en del af Skorstensgaard-kæden og ser frem til at tage imod både faste og nye kunder fra Hobro og omegn. Og så er det ekstra godt ovenikøbet at kvittere med en åbningsrabat på 20% på hele fakturaen i hele januar måned, fortæller Bjørn Thostrup Jensen, ny værkstedsejer i Skorstensgaard Hobro.

Man kan booke tid og/eller få et uforpligtende tilbud personligt på selve værkstedet ved Jyllandsvej 6, 9500 Hobro, eller online via Skorstensgaards hjemmeside: www.skorstensgaard.dk/checkout/booking

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard Danmark A/S
Skorstensgaard Danmark A/S
Trianglen 13
6000 Kolding

https://skorstensgaard.dk/

Skorstensgaard er en af landets førende, frie autoværkstedskæder. Siden 2009 har vi serviceret flere hundrede tusind danske personbiler, og 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre. Hos os bevarer du din fabriksgaranti, da vi yder samme høje serviceniveau som mærkeværkstederne.

Virksomheden er grundlagt i 2009 af brødrene Martin og Anders Skorstensgaard, som altid har arbejdet med drift af værksteder – både som selvstændige og som driftsansvarlige på mærkeværksteder. Deres innovative tilgang til processer, deres forståelse for markedet samt deres fokus på kundernes behov er nøglen til virksomhedens succes.

Følg pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard med nyt koncept – vind konfirmationskørsel13.3.2023 15:45:15 CET | Pressemeddelelse

I dag ruller den landsdækkende værkstedskæde Skorstensgaard en konkurrence ud til glæde for årets kommende konfirmander og nonfirmander, der lige nu leder med lys og lygte efter smarte køretøjer, der kan få hovederne til at dreje, når de unge skal køres fra kirken. Værkstedskæden stiller nemlig en ekstravagant konfirmandbil på højkant som del i en årligt tilbagevendende konkurrence, de netop har sat i gang.

Vejlensiske elitepiger sparker sig vej inden for karate30.11.2022 11:07:39 CET | Pressemeddelelse

Ambition udgør en stor del af værkstedskæden Skorstensgaards succes. Derfor støtter kæden Karlskov-familien i Vejle, der har to sportsudøvende teenagere, med støtteprojektet Elitespire Sponsor. Det er de unge talenter Victoria og Caroline, som dyrker karate med store ambitioner. Begge søstre forbereder sig nemlig til VM i karate, mens lillesøster Caroline også ser frem til at få det sorte bælte i sommeren 2023.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum