Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard fortsætter med at presse priserne i en inflationstid

Del
Januar er prisbaskermåneden – den måned, hvor pris er et ord man hører alle vegne. Efter den dyre december-julemåned, jagter forbrugerne de laveste priser. Især i år, hvor inflationen betyder, at priserne er steget til uhørte højder. Mange virksomheder bruger prismatchingstrategier til at tiltrække forbrugerne – men strategierne betyder ikke altid lavere priser.

Prismatch og prisgaranti er de mest brugte termer inden for kategorien prismatching, hvor formålet er at tilbyde forbrugerne de mest fordelagtige priser på markedet. De to begreber kan dog også forvirre mere, end de gavner, og ofte ser man også selve virksomhederne forveksle dem med hinanden. Derudover er det usikkert, om de nu også altid medfører lave priser.

Prismatching kan ende ud i højere priser

I en skrivelse fra 2018 påpeger Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, at matchingstrategierne faktisk kan gå hen og gøre priserne endnu dyrere for forbrugerne. De kommer blandt andet med følgende udsagn:

”Når en virksomhed matcher den laveste pris blandt en række konkurrenter, enten automatisk eller ved at kunden gør opmærksom på konkurrentens pris, kan det mindske konkurrenternes incitament til at sænke prisen. Derudover kan matchingstrategierne i visse tilfælde give en fejlagtig opfattelse af, at butikken har lave priser. Det kan betyde, at man betaler mere end nødvendigt for en vare.”

Tilbudsjægerne bør derfor være varsomme, når de handler ind efter prismatch. Hos autoværkstedskæden Skorstensgaard, der selv tilbyder bilejere at få matchet værkstedsregningen i forhold til mærkeværkstedernes priser, har man opdaget denne udfordring. De tilbyder derfor udover prismatch også op til 40% prispres.

Skorstensgaard: Prispres er gunstigst

Som et alternativ til de to strategier prismatch og prisgaranti, tilbyder værkstedskæden Skorstensgaard konceptet Op til 40% PrisPres på et tilbud fra et mærkeværksted, også kaldet autoriserede værksteder. Skorstensgaard har netop valgt denne prisstrategi for at sikre kunderne en lavere pris, end den de kan få med et prismatch. Med konceptet PrisPres presser værkstedskæden den pris, kunden har fået tilbudt på et mærkeværksted med henholdsvis 40% og 20%.*

-          Med prispres kan vi tilbyde de danske bilejere den nok mest fordelagtige pris på bilservice og reparationer i forhold til mærkeværkstederne. Især her under krisen kan det være en rigtig kedelig oplevelse at stå med en bil, der kræver en tur forbi mekanikeren. Så der har vi en klar fordel sammenlignet med vores konkollegaer, fortæller medejer og grundlægger Anders Skorstensgaard.

Derfor kan det siges, at prispres uden tvivl er den strategi, hvor forbrugerne kan hente de største besparelser. Her kan de nemlig være sikre på at få en lavere pris end på autoriserede værksteder, fordi prisen på en given vare eller service ikke blot bliver matchet med konkurrenternes, men den bliver også presset yderligere ned.

*Som med alle prismatchingstrategier gælder der også nogle vilkår for Skorstensgaards Op til 40% PrisPres-koncept:

40% PrisPres gælder biler under 2 år og omfatter skriftligt tilbud på service fra et mærkeværksted. 20% PrisPres gælder alle biler og omfatter alle skriftlige tilbud fra et mærkeværksted, dog ikke dæk, fælge, undervogn, lakering, elektriske komponenter og ekstra udstyr. Kan ikke kombineres med serviceaftaler o.a. rabatter. Vi bruger uoriginale reservedele med 3 års garanti.

Læs mere om Skorstensgaards PrisPres-koncept: https://skorstensgaard.dk/privat/op-til-40-prispres

Hent og læs Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens skrivelse fra 2018: https://www.kfst.dk/media/50931/20180808-prismatch_19.pdf

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard Danmark A/S
Skorstensgaard Danmark A/S
Trianglen 13
6000 Kolding

https://skorstensgaard.dk/

Skorstensgaard er en af landets førende, frie autoværkstedskæder. Siden 2009 har vi serviceret flere hundrede tusind danske personbiler, og 9 ud af 10 af vores kunder siger, at de vil anbefale os til andre. Hos os bevarer du din fabriksgaranti, da vi yder samme høje serviceniveau som mærkeværkstederne.

Virksomheden er grundlagt i 2009 af brødrene Martin og Anders Skorstensgaard, som altid har arbejdet med drift af værksteder – både som selvstændige og som driftsansvarlige på mærkeværksteder. Deres innovative tilgang til processer, deres forståelse for markedet samt deres fokus på kundernes behov er nøglen til virksomhedens succes.

Følg pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Skorstensgaard Danmark A/S

Skorstensgaard med nyt koncept – vind konfirmationskørsel13.3.2023 15:45:15 CET | Pressemeddelelse

I dag ruller den landsdækkende værkstedskæde Skorstensgaard en konkurrence ud til glæde for årets kommende konfirmander og nonfirmander, der lige nu leder med lys og lygte efter smarte køretøjer, der kan få hovederne til at dreje, når de unge skal køres fra kirken. Værkstedskæden stiller nemlig en ekstravagant konfirmandbil på højkant som del i en årligt tilbagevendende konkurrence, de netop har sat i gang.

Vejlensiske elitepiger sparker sig vej inden for karate30.11.2022 11:07:39 CET | Pressemeddelelse

Ambition udgør en stor del af værkstedskæden Skorstensgaards succes. Derfor støtter kæden Karlskov-familien i Vejle, der har to sportsudøvende teenagere, med støtteprojektet Elitespire Sponsor. Det er de unge talenter Victoria og Caroline, som dyrker karate med store ambitioner. Begge søstre forbereder sig nemlig til VM i karate, mens lillesøster Caroline også ser frem til at få det sorte bælte i sommeren 2023.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum