Skælskør får fibernet

Del

Skælskør kan nu komme på fremtidens fibernet for nul kroner og få glæde af det lynhurtige og stabile internet.

Skælskør får fibernet.
Skælskør får fibernet.

Behovet for hurtigt og stabilt internet stiger år og for år. Vi streamer film, dyrker e-sport, tager e-læringskurser og er i digital dialog med sundhedsvæsnet og andre offentlige virksomheder.

Men ikke alle steder er der lige god plads i de gamle kabler og derfor bliver alle andelshavere i energi- og fibernetkoncernen SEAS-NVE tilbudt fibernet de kommende år.

- Region Sjælland er generelt plaget af langsomme internetforbindelser og det gør vi noget ved og nu er turen kommet til Skælskør, lyder det fra Casper Holst-Christensen, der er administrerende direktør i Fibia, der står for gravning og tilslutning af fibernet.

I alt får flere end 3000 husstande i Skælskør mulighed for at blive koblet på fibernettet for nul kroner, når man samtidig bestiller seks måneders internet.

Interessen bestemmer

Tilbuddet om fibernet til alle andelshavere bygger på lokal opbakning.

- Alle får tilbuddet i løbet af de næste fem år, men der skal være interesse for det i lokalområdet før vi kommer og graver og installerer, forklarer Casper Holst-Christensen og tilføjer:

- I Skælskør har efterspørgslen været stor nok til at vi bare kan gå i gang, mens vi i andre områder er nødt til at afdække den reelle interesse. Og er den der, så kommer vi men er den der ikke, så flytter vi gravemaskinerne videre til et andet område.

Indtil videre har stor del af Nykøbing Sjælland og området omkring Mullerup, Dalby, Reersø og omegn samt store dele af Sydlolland fået tilbudt og taget imod fibernet. Også Sorø får den kommende tid mulighed for at blive koblet gratis på fibernettet.

Bestil og vis din interesse på www.fibia.dk/fiber

Kontakter

Rasmus Carlsen, Fibia og SEAS-NVE, mobil 30 28 67 20

Billeder

Skælskør får fibernet.
Skælskør får fibernet.
Download

Information om Fibia P/S

Fibia P/SFølg pressemeddelelser fra Fibia P/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fibia P/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum