Syddansk Universitet

SDU styrker fokus på den sundhedsvidenskabelige forskning

Del

Professor dr.med. Uffe Holmskov er udnævnt til prodekan for forskning og innovation på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, SDU. Uffe Holmskov har hidtil været konstitueret i stillingen.

Fotograf: Robert Wengler
Fotograf: Robert Wengler

”Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på SDU er i gang med at med at skærpe sin forskningsmæssige strategi. Derfor har vi nu udnævnt Uffe Holmskov til prodekan for forskning og innovation, så vi får et større og vedvarende fokus på området. Uffe Holmskov har stor erfaring og viden inden for feltet, så han var en oplagt kandidat til stillingen,” udtaler dekan Ole Skøtt

Ansvarsområderne for Uffe Holmskov kommer blandt andet til at omfatte udvikling af fakultetets forskningsaktiviteter, ledelse af Syddansk Forskerstøtte, løbende udvikling af fakultetets eksterne finansiering og forskningsinfrastruktur. Desuden skal han fokusere på samarbejde med erhvervsliv og myndigheder samt varetage udbygningen af internationale partnerskaber - og opgaver, der vedrører sundhedsinnovation. Uffe Holmskov skal også varetage aktiviteter relateret til rekruttering af videnskabeligt personale, og han er fakultetets medlem af SDU’s forsknings- og innovationsråd, RI-rådet.

Uffe Holmskov har været institutleder for Institut for Molekylær Medicin på SDU i 12 år. Han har en lang forskningskarriere med sig på det immunologiske område, hvor hovedvægten har ligget inden for det medfødte immunforsvar.

Dekanatet på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på SDU vil derfor fremover bestå af dekan Ole Skøtt, prodekan for forskning og innovation, Uffe Holmskov og sekretariats- og uddannelseschef Merete Munk.

Kontakter

Kontakt:

Professor Uffe Holmskov, mobil: 6011 3775, mail: uholmskov@health.sdu.dk

Dekan professor Ole Skøtt, mobil: 6011 3752, mail: dekan@health.sdu.dk

Billeder

Fotograf: Robert Wengler
Fotograf: Robert Wengler
Download

Links

Information om Syddansk Universitet

Syddansk Universitet
Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230 Odense M

https://www.sdu.dk/

Følg pressemeddelelser fra Syddansk Universitet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Syddansk Universitet

Denmark writes world history: Drone from university charges the battery directly on high voltage line10.6.2022 11:03:22 CEST | Press release

Watch the video below: A specially designed drone from the drone center at the University of Southern Denmark has for the first time ever connected directly to a high-voltage line with 150 kV in a test in the city of Odense. This allows drones to autonomously inspect and work directly on the lines in the 7000 km Danish network, as part of the green transition.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum