TDC Erhverv

Samarbejde mellem TDC Erhverv og Microsoft støtter op om den hybride arbejdsplads

Del

Cloudløsninger fra TDC Erhverv er blevet en del af Microsoft Azure Marketplace. Med lanceringen af de to samarbejdsløsninger på den globale markedsplads for cloudløsninger kan TDC Erhverv i samarbejde med Microsoft hjælpe flere danske virksomheder, der ønsker at skabe den ultimative hybride arbejdsplads.

I takt med Danmarks gradvise genåbning vender flere og flere medarbejdere nu tilbage til kontorerne. Meget tyder dog på, at mange virksomheder vil holde fast i muligheden for hjemmearbejde. F.eks. viser en undersøgelse fra Dansk Industri, at efter COVID-19 forventer de danske virksomheder i gennemsnit, at 11 procent vil arbejde hjemmefra på en given arbejdsdag. Det svarer til cirka 90.000 flere end før COVID-19.

Med cloudløsninger, der optimerer virksomhedernes brug af Teams-applikationen, gør TDC Erhverv og NetDesign det endnu lettere for virksomheder at skabe en hybrid arbejdsplads. Samtidig får de danske virksomheder nu også adgang til løsningerne via Microsoft Azure Marketplace.

”Vi forventer, at medarbejdere i fremtiden helt naturligt vil veksle mellem at arbejde på kontoret og i hjemmet. Derfor skal virksomhederne tage stilling til, hvordan de bedst understøtter en hybrid arbejdsplads og arbejdskultur, hvor medarbejdere skal arbejde sammen, selv om nogle sidder hjemme og andre på kontoret. Det sætter ikke mindst nye krav til virksomhedernes tekniske set up,” siger John Henriksen, direktør for TDC Erhverv og fortsætter:

”Vores samarbejdsløsninger optimerer danskernes fortrukne samarbejdsværktøj, Microsoft Teams, og vi er glade for, at vi sammen med Microsoft nu kan gøre dem endnu mere tilgængelige via Microsoft Azure Marketplace. Vi har i TDC Erhverv udviklet en cloudløsning, der kombinerer telefoni og Teams i én samlet løsning. Derudover har NetDesign i slutningen af 2020 lanceret en Cloud Video Interop-løsning, der er med til at integrere videoendepunkter fra forskellige leverandører i Teams møderum. Det gør det muligt at snakke sammen på tværs af leverandører, og dermed bliver møderumsoplevelsen lige så god i mødelokalet som på hjemmekontoret.”

Begge løsninger bidrager ifølge John Henriksen til en mere strømlinet brugeroplevelse for brugerne, og optimerer rammerne for en hybrid arbejdsplads til gavn for både medarbejdere og virksomheder. Det bliver afgørende på fremtidens arbejdsplads, hvor man bl.a. får brug for at indrette mødelokaler, så man også kan mødes til teams-møder på arbejdspladsen.

Hos Microsoft er man glade for at kunne tilbyde TDC Erhvervs nye samarbejdsværtøjer til en bredere skare.

”Der er et stort behov for løsninger, som understøtter den hybride arbejdsplads. Vi er derfor meget glade for, at TDC Erhverv stiller deres løsninger til rådighed på Microsoft Marketplace. Vi glæder os til at følge, hvordan de nye løsninger bliver modtaget,” siger Anne Marie Kindberg, drifts- og marketingdirektør, Microsoft Danmark.

Du kan læse mere om undersøgelsen fra Dansk Industri her. 

Om Microsoft Marketplace
Azure Marketplace er Microsofts onlinebutik for udviklere og it-fagfolk, der leder efter tekniske byggeklodser. Her kan man finde, afprøve og installere den cloudsoftware, som man har brug for i virksomheden.

Billeder

Information om TDC Erhverv

TDC Erhverv
TDC Erhverv
Teglholmsgade 1
2450 København SV

https://erhverv.tdc.dk/

Om TDC Erhverv
TDC Erhverv tilbyder en bred og dyb portefølje af løsninger inden for connectivity, digitalt samarbejde og relateret it-sikkerhed. Det betyder, at de kan dække de fleste virksomheders behov 360 grader – uanset størrelse eller kompleksitet. Kort sagt; TDC Erhverv forbinder og forener kunder, medarbejdere og omverden. Sikkert og stabilt. Det frigiver tid og skaber sammenhæng, overblik og nye digitale muligheder for såvel små som store, offentlige som private virksomheder i Danmark.

Læs mere om TDC Erhverv på tdc.dk.

Følg pressemeddelelser fra TDC Erhverv

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TDC Erhverv

TDC Erhverv giver kunder fri data i Danmark hele sommeren19.5.2022 08:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Nu er det slut med at spørge efter WiFi-koden på hotellet eller campingpladsen. TDC Erhverv giver nemlig kunder med et One+ mobilabonnement med data fri data i Danmark hele sommeren. Dermed kan kunderne frit benytte sig af det hurtige og stabile mobilnetværk, som Teknologisk Institut for 7. år i træk har målt til Danmarks bedste, så der hverken er udsving i filsynkroniseringen med arbejdsmailen eller ungernes streamingforbindelse fra sommerlandet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum