Freeway

SalesStyling indgår nationalt kædesamarbejde med Nybolig

Del

SalesStyling, der torsdag aften fik en investering fra Mia Wagner og Freeway i Løvens Hule, har lavet en kædeaftale med ejendomsmæglerkæden Nybolig.

Foto: Patrick Kirkby
Foto: Patrick Kirkby

Der er blevet løbet stærkt, siden SalesStyling i oktober deltog i optagelser af denne sæson af DR-programmet “Løvens Hule”. Torsdag aften blev investeringen fra Mia Wagner og Freeway endelig officiel, og nu løfter SalesStyling sløret for en stor aftale med den landsdækkende ejendomsmæglerkæde Nybolig.

Det betyder, at alle landets 220 Nybolig-forretninger nu tilbyder professionel hjælp i form af SalesStyling til sælgere, der har brug for at få boligen peppet op og solgt boligen endnu hurtigere.

“Jeg er utroligt stolt af aftalen med Nybolig. Det er en stor og anerkendt ejendomsmæglerkæde, og jeg er stolt af, de også kan se den forskel, mit team og jeg kan gøre med vores salgsstylinger. Vi sørger for, boligen lige får det sidste touch, der gør, køberne kan se mulighederne i den, og den bliver solgt,” siger Louise Holm direktør i SalesStyling. 

Louise Holm og hendes stylistteams tilbyder salgsstylinger, hvor et professionelt stylingteam indretter og fotostyler boligen, så den kan vise sig fra sin bedste side i salgsmaterialet og blive solgt hurtigere.

SalesStyling tilbyder også, at man kan leje møblerne, så boligen fremstår ekstra indbydende og hyggelig, når de potentielle nye købere er på besøg. 

Nybolig er glade for med aftalen nu at kunne tilbyde kunderne det nye produkt.

“Vi er glade for at have indgået en aftale med SalesStyling, fordi de er dybt professionelle og kundeorienterede. Som landsdækkende mæglerkæde i vækst er det afgørende for os, at vi kan tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Med SalesStyling og Louise Holm har vi nu en samarbejdspartner, som leverer på allerhøjeste niveau og forstår branchen, og hvordan man skaber merværdi for kunderne,” siger Peter J. Mattsen, direktør i Nybolig.

For yderligere information: 

Louise Holm, direktør SalesStyling 30 26 67 63

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Foto: Patrick Kirkby
Foto: Patrick Kirkby
Download
Foto: Patrick Kirkby
Foto: Patrick Kirkby
Download
Foto: Patrick Kirkby
Foto: Patrick Kirkby
Download

Links

Information om Freeway

Freeway
Freeway
Brovej 20A
8800 Viborg

https://www.freeway.dk/

Følg pressemeddelelser fra Freeway

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Freeway

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum