Freeway

Kim Faber og Janni Pedersen er Årets forfatter

Del
Online boghandlen Plusbog.dk har netop offentliggjort, at de danske bogelskere har valgt krimi-ægteparret Kim Faber og Janni Pedersen som Årets Forfatter 2021.

Årets Forfatter 2021 er Kim Faber og Janni Pedersen. Online boghandlen Plusbog.dk har netop offentliggjort resultatet af den afstemning, hvor boghandlens medlemmer og andre danske bogelskere den seneste måned har stemt på deres favorit til titlen.  

”Janni og Kim giver os scener med masser af drama og nerver på seriens hovedpersoner, samtidig med at de tager os helt tæt på personernes udfordringer og udvikling både i privatlivet og på arbejdspladsen. Vi føler, vi kender Juncker og Signe og vi er med dem igennem alle deres strabadser i livet. Det skaber engagement hos læserne, og vi læser side efter side med stort velbehag, for vi vil bare have mere,” siger Helene Kristensen fra Plusbog.dk om årets vinder.   

Læsernes kærlighed til forfatterparret kan også ses på bestsellerlisterne. Kim Faber og Janni Pedersen er fast inventar - lige nu med den nyeste udgivelse ”Kvæler”. De har taget krimilæserne med storm, og hurtigt blevet blandt favoritterne man bare VIL læse.  

Vandt afstemningen stort  

Kim Faber og Janni Pedersen, der udgiver sine bøger hos Politikens Forlag, var i afstemningen oppe imod Jesper Wung-Sung fra Gyldendal og Politikens Forlag og Lone Theils fra Lindhardt & Ringhof og Peoples.  

Krimimakkerparret fik hele 50% af alle stemmer i årets afstemning.   

”Det er imponerende at se, at det blev så sikker en vinder. Kim Faber og Janni Pedersen har en stor plads i de danske bogelskeres hjerter, og vi er meget glade for på vegne af dem alle at kunne give dem titlen som Årets Forfatter 2021,” siger Helene Kristensen.  

Sidste år var det også en krimiforfatter, der løb med prisen, da Michael Katz Krefeld kunne kalde sig for Årets Forfatter 2020. Sara Blædel, Anne Mette Hancock og Hella Joof har også tidligere vundet prisen. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Freeway

Freeway
Freeway
Brovej 20A
8800 Viborg

https://www.freeway.dk/

Årets forfatter uddeles hvert år af online boghandlen Plusbog.dk.

Plusbog er en online boghandel. Virksomheden har base i Viborg og er ejet af Freeway-koncernen. 

Følg pressemeddelelser fra Freeway

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Freeway

Hvad snakkede de danske singler mest om i 2021 - Dating.dk ser tilbage på året der gik27.12.2021 11:22:01 CET | Pressemeddelelse

Kærlighed efter 2 år med Corona 2021 er snart ved vejs ende og her ved årets afslutning raser Covid-19 pandemien stadigvæk verden over. I snart 2 år har Corona-restriktioner fyldt meget. Nedlukninger, afstandskrav og forsamlingsforbud har gjort det svært for os at være sociale, og ensomhed, afsavn og hudsult er følelser som mange af os har kunne nikke genkendende til. På Dating.dk har vi da også oplevet en markant vækst i antallet af nye profiler og i aktiviteten blandt vores medlemmer. Måske bl.a. fordi man ikke har kunne mødes og date på normalvis. Men hvordan er det så gået for alle dem, som har søgt mod Danmarks største datingsite? Hvordan er deres syn på kærligheden her hvor 2021 lakker mod enden? Læs med og bliv klogere på året der gik, for alle singlerne på Dating.dk.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye