Freeway

Freepay går dybere ind i online betalingsverdenen

Del
Freepay styrker nu deres position på det danske marked som betalingsudbyder og har derfor indgået et samarbejde med Finaro. Derved kan Freepay nu tilbyde en bredere løsning indenfor onlinebetaling på forskellige tekniske platforme - såvel fysisk som online, hvor kortbetaling indgår.

Det giver Freepay øgede muligheder for at hjælpe virksomheder, som endnu ikke har en løsningspartner indenfor kortbetaling eller indgår i komplekse teknologiske løsninger. Med andre ord bliver Freepay total leverandør indenfor betalingsløsninger og er derved med til at hjælpe virksomheder med at finde den rette betalingsløsning, som giver profit på bundlinjen.

Freepay er en betalingsgateway, der er udviklet i Danmark til det danske og internationale marked af Freeway ApS, som er 100% danskejet. Har kunderne behov for support, mødes de af danske specialister inden for IT og betalingsløsninger. I modsætning til de fleste af Freepays konkurrenter, der stort set alle er opkøbt af udenlandske virksomheder, hvor deres kunder ofte møder udenlandske supportere i en paneuropæisk sammenhæng.

Et stærkt samarbejde giver grundlag for vækst
Achiya Fried, Chief Commercial and Strategy Officer hos Finaro har sagt: "Vi er glade for at styrke vores betalingsfodaftryk i Norden og at arbejde sammen med Freepay for at sætte begge virksomheder i stand til at vokse. Jeg er overbevist om, at dette partnerskab vil gavne vores fortsatte succes i Norden, når vi udvider vores tjenester på tværs af Europa og når ud til flere forhandlere gennem vores fælles løsning."

''Når vi ser på skalerbarhed og innovation, har vi valgt at indgå partnerskab med Freepay (en del af Freeway Group) for at levere international indkøbsinfrastruktur, tilføje nye Visa- og MasterCard-produkter på eCommerce-gatewayen og gå længere ind i at ændre betalingslandskabet, med nye unikke produkter og tjenester til at udfordre markedet. Da Finaro fortsætter med at vokse i Norden, er vi glade for muligheden at arbejde sammen med teamet fra Freepay med gennemprøvede og enkle betalingsløsninger,” siger Ruben Nielsen, VP of Sales & Business Development – Nordics.

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om Freeway

Freeway
Freeway
Brovej 20A
8800 Viborg

https://www.freeway.dk/

Følg pressemeddelelser fra Freeway

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Freeway

Hvad snakkede de danske singler mest om i 2021 - Dating.dk ser tilbage på året der gik27.12.2021 11:22:01 CET | Pressemeddelelse

Kærlighed efter 2 år med Corona 2021 er snart ved vejs ende og her ved årets afslutning raser Covid-19 pandemien stadigvæk verden over. I snart 2 år har Corona-restriktioner fyldt meget. Nedlukninger, afstandskrav og forsamlingsforbud har gjort det svært for os at være sociale, og ensomhed, afsavn og hudsult er følelser som mange af os har kunne nikke genkendende til. På Dating.dk har vi da også oplevet en markant vækst i antallet af nye profiler og i aktiviteten blandt vores medlemmer. Måske bl.a. fordi man ikke har kunne mødes og date på normalvis. Men hvordan er det så gået for alle dem, som har søgt mod Danmarks største datingsite? Hvordan er deres syn på kærligheden her hvor 2021 lakker mod enden? Læs med og bliv klogere på året der gik, for alle singlerne på Dating.dk.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye