Ritzaus Bureau A/S

Ritzau går ind i markedet for selskabsmeddelelser

Del

Ritzaus Bureau vil distribuere børsnoterede virksomheders selskabsmeddelelser. Det sker via en udvidelse af bureauets markedsledende pressemeddelelsessystem Via Ritzau.

Ritzau vil udsende selskabsmeddelelser i samarbejde med de tre nordiske nyhedsbureauer TT (Sverige), NTB (Norge) og STT (Finland) og dermed tilbyde de børsnoterede selskaber adgang til markedets stærkeste distributionskraft i form af Via Ritzau, der distribuerer pressemeddelelser fra den offentlige sektor, virksomheder og organisationer.

Ritzaus Bureau har allerede i dag med Ritzau Finans landets førende finansnyhedstjeneste til investorer og medier. Derfor falder det nye produkt godt i tråd med Ritzaus Bureaus berøringsflade.

”Vi vil sikre, at børsnoterede danske selskaber får markedets bedste produkt til distribution af selskabsmeddelelser. Distributionskraft, leverancesikkerhed, hurtighed og et højt serviceniveau efterspørges af markedet, hvilket ligger helt i tråd med det, som vi som troværdigt bureau i forvejen leverer,” siger Søren Funch, der er direktør i Ritzau Finans.

Som en del af produktet får kunderne ikke alene adgang til at distribuere selskabsmeddelelser til alle pligtmodtagerne, men også adgang til mediedatabasen med tusindvis af personlige kontakter.

En nærværende dansk support døgnet rundt er et af de konkurrenceparametre, hvor Ritzaus Bureau kan levere ekstra høj værdi til de børsnoterede selskaber.

”Vi har investeret kraftigt i Via Ritzau, som nu er blevet markedets største produkt til distribution af pressemeddelelser. Over de sidste par år har vi tiltrukket et stort antal nye kunder, hvilket blandt andet bunder i, at vi udover landets bedste distribution sætter en ære i at servicere alle kunder på et højt niveau,” siger Søren Funch.

Udover selskabsmeddelelser fra børsnoterede virksomheder vil også eksempelvis investeringsforeninger og obligationsudstedere kunne bruge det nye produkt, fordi lovgivningen også forpligtiger dem til at udsende relevant information til hele markedet på samme tid.

Ritzau vil begynde at distribuere selskabsmeddelelser i Danmark fra den 1. april, og produktet rulles ud i hele Norden i løbet af foråret 2019.

Læs mere på: ritzau.com/selskabsmeddelelser

Yderligere informationer: Søren Funch, 29 28 51 67

Billeder

Information om Ritzaus Bureau A/S

Ritzaus Bureau A/S
Ritzaus Bureau A/S
Store Kongensgade 14
1264 København K

33 30 00 00http://www.ritzau.dk/

Følg pressemeddelelser fra Ritzaus Bureau A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ritzaus Bureau A/S

Nyhedsbureauet Ritzaus Bureau A/S kom ud af 2018 med et overskud før skat på 5 mio. kr.28.3.2019 16:09:00 CETPressemeddelelse

Regnskabet blev fremlagt på generalforsamlingen torsdag, og bestyrelsesformand Alex Nielsen betegner 2018 som meget tilfredsstillende. Ritzaus Bureau blev i 2012 ændret til et aktieselskab, og siden har virksomheden udviklet sig positivt. Selv om indtægten fra salg af nyheder til medier er presset, er bureauets omsætning vokset år for år og ligger nu på 158 mio.kr. Omsætningen steg i 2018 fra 130 mio.kr. til 158 mio.kr., blandt andet fordi Ritzaus Bureau den 1. januar 2018 overtog fotobureauet Scanpix, men også fordi der igen i 2018 var vækst i omsætningen til kunder uden for medieverdenen. Siden 2015 har Ritzaus Bureau sænket priserne på den såkaldte mediehuspakke, generelle tekst-nyheder til medier, med ca. 30 procent, samtidig med, at omsætningen til kunder uden for medieverdenen er vokset tilsvarende. Bureauets omsætning til kunder uden for mediebranchen voksede i 2018 med 15 procent. I sin beretning omtalte formand Alex Nielsen de senere års positive udvikling. Omsætningen er voks

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum