Molslinjen A/S

Rekordmange tager vandvejen til Folkemødet

Del

Nu begynder Folkemødet 2019, og så vil antallet af mennesker på Bornholm stige til det dobbelte. Næsten 40.000 mennesker har lige nu booket en færgebillet til Folkemødet og retur.

Billigere billetter har fået interessen for Bornholm til at eksplodere. Det kan også ses på stærkt stigende  interesse for Folkemødet 2019
Billigere billetter har fået interessen for Bornholm til at eksplodere. Det kan også ses på stærkt stigende interesse for Folkemødet 2019

Folkemødet 2019 på Bornholm ser ud til at fortsætte med at vokse. Bornholmslinjen, som i år for første gang står for besejlingen til Folkemødet, kan melde om rekord-stor interesse i den bornholmske demokrati-fest.

Næsten 40.000 mennesker har lige nu booket en billet til Folkemødet og retur på ruterne Ystad-Rønne og Køge-Rønne. I forhold til Folkemødet 2018 er det en stigning på 31 procent.

”Vi kan kun sammenligne årets bookinger med tallet for dem, som rent faktisk rejste til Folkemødet sidste år. Der vil jo naturligt være nogle, som ikke indløser deres billet, men det er stadig en ret voldsom stigning i interessen for Folkemødet”, siger Bornholmslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Bornholmslinjen har indsat flere færger og flere afgange før under og efter Folkemødet for at imødekomme den store lyst til at deltage i Folkemødet. Samtidig er prisen for at komme til Bornholm faldet betragteligt. I 2018 kostede det i gennemsnit 1060 kroner at få sin bil og fem personer med færgen til Folkemødet – i år er den pris faldet med 30 procent til en forventet pris på 738 kroner. En voksen gående kan komme til Folkemødet for blot 106 kroner i gennemsnit.

”Det giver flere mulighed for at deltage og have gode dage på Bornholm, og vi glæder os til at sejle rigtigt mange glade og debatlystne mennesker frem og tilbage”, siger Jesper Skovgaard.

Bornholmslinjen er hovedsponsor for Folkemødet 2019 og yderligere to år frem.

Kontakter

Billeder

Billigere billetter har fået interessen for Bornholm til at eksplodere. Det kan også ses på stærkt stigende  interesse for Folkemødet 2019
Billigere billetter har fået interessen for Bornholm til at eksplodere. Det kan også ses på stærkt stigende interesse for Folkemødet 2019
Download

Information om Molslinjen A/S

Molslinjen A/S
Molslinjen A/S
Hveensgade 4
8000 Aarhus C

https://www.molslinjen.dk/

Molslinjen er Danmarks største indenrigs færgeselskab. Med en flåde på 15 skibe driver selskabet i alt ni ruter fordelt på Alslinjen, Bornholmslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Molslinjen og Samsølinjen. Tilsammen har færgerne op mod otte millioner gæster årligt.

Ruterne Aarhus – Odden, Ebeltoft – Odden og Rønne – Ystad betjenes af nogle af verdens største katamaran-færger, og det gør Molslinjen til et af verdens største hurtigfærge-rederier.

I samarbejde med Herning Turist driver Molslinjen busruten Kombardo Expressen. Den kører direkte til København fra Aarhus, Aalborg og Rønne.

Molslinjen beskæftiger i dag mere end 1000 medarbejdere.

Følg pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum