DEO

Rejs med til seks lande i Europa i foråret 2021 – fra din egen stue

Del

Et lille oplysningsforbund inviterer den danske befolkning med på guidede online-rejser til seks lande i Europa her i foråret 2021. Et 100 procent corona-sikkert og unikt rejsetilbud til alle danskere.

I foråret 2021 inviterer DEO – Demokrati i Europa Oplysningsforbundet på seks online-rejser til Europa. På rejserne kan deltagerne være med fra deres egen stue og samtidigt tage del i et større online fællesskab med de andre rejsende. 

Oplev kultur, historie og samfund i seks europæiske lande 

Seks onsdage i streg (fra 14. april til 19. maj kl. 14-17) vil DEO sammen med deltagerne tage rundt og lære om landene i Europa. Rejselederne vil fortælle om landenes historie og samfund, og deltagerne vil møde eksperter, græsrødder og lokale ildsjæle fra de seks lande samt se seværdigheder, høre om lokal kultur og madretter. 

Første rejse går til Estland den 14. april. Rejsen byder på estisk kultur, historie og samfund og vil blandt andet dykke ned i den politiske situation til både Rusland og EU. På rejsen har DEO også inviteret to gæster fra Estland til at fortælle om landet. De følgende onsdage går rejserne til Bosnien-Hercegovina og Montenegro, Polen, Grækenland, Nordirland og Belgien. 

Vil du med? 

Man kan tilmelde sig på www.deo.dk eller på telefon 70 26 36 66. Man skal tilmelde sig særskilt til hver enkelt rejse. DEO vil herefter sende dig en mail med bekræftelse og praktiske oplysninger om, hvordan du kommer online, og hvordan du kan få hjælp til det.

For yderligere information kontakt: 

Finn Ellegaard på 28 71 05 53 eller finn@deo.dk 

Se også deo.dk

Nøgleord

Billeder

Links

Information om DEO

DEO
DEO
Nordkystvejen 2F
8961 Allingåbro

61 27 72 56https://www.deo.dk/

DEO er et landsdækkende oplysningsforbund, som arbejder for demokrati i Europa. Vi er partipolitisk neutrale, men stiller kritiske spørgsmål og sætter problemer til debat. Vi arbejder for at engagere folk i EU-spørgsmål og søger at skabe rammerne for en levende og kvalificeret demokratisk debat. 

DEO’s formål er at fremme debat og oplysning om Den Europæiske Union. Ud fra en demokratisk tankegang ønsker vi at aktivere flest mulige i en alsidig og fordomsfri debat om det europæiske samarbejdes indhold og rammer.

Følg pressemeddelelser fra DEO

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEO

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum