Næstved Bibliotek og Borgerservice

’Quiz mig i øret’ – musikquiz om Melodi Grand Prix

Del
Varm op til Dansk Melodi Grand Prix og børnenes MGP i Næstved, når Næstved Bibliotek inviterer til en musikalsk dyst, der kredser om sangkonkurrencen. Det sker tirsdag den 7. februar kl. 19.00-21.00.
Jacob Duvier er musiknørd med stort M. Foto: Spillestedet Stars
Jacob Duvier er musiknørd med stort M. Foto: Spillestedet Stars

Næstved Bibliotek lægger for en aften scene til en særlig Grand Prix-udgave af den yderst populære musikquiz ’Quiz Mig i øret’, der hver måned samler mange musikfans til dyst på spillestedet Stars i Vordingborg.

Jacob Duvier er den alvidende quizmaster, og gennem spørgsmål og lydbidder vil han teste Næstved-niveauet i viden om Melodi Grand Prix.

Vi lover, at både almindeligt musikinteresserede og hardcore musiknørder vil føle sig hjemme. Tag derfor familie og venner under armen og stil op som hold på Næstved Bibliotek.

Quiz med succes

Quiz Mig i Øret har kørt med succes på spillestedet Stars i Vordingborg de senere år. Vil du opleve, hvad konceptet går ud på, er her en gylden mulighed, når quizzen ekstra-ordinært og for en enkelt aften gæster Næstved i anledning af det kommende Melodi Grand Prix.

Jacob Duvier er musiknørd med stort M og erfaren quizmaster fra de mange aftener med dyst i musikviden på Stars. Hans musiksmag er utrolig alsidig, både hvad angår genrer og perioder. Alle kan derfor være med - uanset om du er garvet i at deltage i musikquiz eller aldrig har prøvet det før.

Musik-arrangementet finder sted tirsdag den 7. februar kl. 19.00-21.00 På Næstved Biblioteks Store Scene. Det er gratis at deltage, og du skal ikke melde dig til – bare mød op.

Der er givet tilladelse til redaktionel brug af vedhæftede billede

Kontakter

Billeder

Jacob Duvier er musiknørd med stort M. Foto: Spillestedet Stars
Jacob Duvier er musiknørd med stort M. Foto: Spillestedet Stars
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum