PwC

PwC forpligter sig til at være CO2-neutral senest i 2030

Del

Revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheden PwC forpligter sig nu på globalt plan til at være CO2-neutral senest i 2030. I Danmark begynder ambitionen bl.a. med at sikre neutral drift af PwC’s største lokationer.

Mogens Nørgaard Mogensen, Senior Partner og adm. direktør i PwC
Mogens Nørgaard Mogensen, Senior Partner og adm. direktør i PwC

Virksomheder og økonomier skal udvikle sig hurtigt i en mere bæredygtig retning, hvis vi skal løse de store klimaudfordringer, som samfundet står overfor. I PwC ønsker man at understøtte arbejdet frem mod en mere bæredygtig verden:

“Vi har et klart mål om, at vi senest i 2030 skal være CO2-neutrale, og vi begynder rejsen med at fokusere på driften af vores lokationer,” fortæller Mogens Nørgaard Mogensen, adm. direktør og Senior Partner i PwC og uddyber: "I PwC har vi et godt udgangspunkt for at bidrage til ambitiøse klimamål qua vores branche."

PwC understøtter FN’s verdensmål
I Danmark har PwC desuden valgt at arbejde målrettet med FN’s 17 verdensmål 7 og 12, foruden verdensmål 4. Verdensmålene 7 og 12 handler om bæredygtig energi samt ansvarligt forbrug og produktion:

“Der er mange områder, vi skal arbejde med. Det handler bl.a. om i højere grad at benytte grøn energi, at foretage bæredygtigt indkøb, og så skal vi holde fast i de gode vaner fra nedlukningen under COVID-19 med flere digitale møder, så vi kun rejser fysisk, når det er nødvendigt, fortæller Mogens Nørgaard Mogensen. Han tilføjer desuden, at der vil blive stillet klare CSR-krav til PwC’s største leverandører samt fulgt op herpå.

En bedre fremtid for børn og unge
I de seneste år har PwC haft stort fokus på verdensmål 4 bl.a. ved at engagere os i en række sociale netværk og partnerskaber, der skaber bedre rammer for børn og unge. Verdensmål 4 omfatter kvalitetsuddannelse:

“Det gør vi bl.a. med vores tiltag “Ung privatøkonomi”, hvor flere børn og unge får en forståelse for økonomi og tilegner sig værktøjer, der gør dem til ansvarsbevidste beslutningstagere på den lange bane. Både når det kommer til økonomi og til at tage styring i deres eget liv,” slutter Mogens Nørgaard Mogensen.

Billeder

Mogens Nørgaard Mogensen, Senior Partner og adm. direktør i PwC
Mogens Nørgaard Mogensen, Senior Partner og adm. direktør i PwC
Download

Information om PwC

PwC
PwC
Strandvejen 44
2900 Hellerup

51332378https://www.pwc.dk/

Om PwC
I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er ca. 2.500 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi over 280.000 PwC'ere i 155 lande, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er. 

Succes skaber vi sammen …  

 

 

 

Følg pressemeddelelser fra PwC

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PwC

Det københavnske marked for ejendomsinvesteringer er blevet mere attraktivt15.12.2020 08:08:23 CETPressemeddelelse

Investering i fast ejendom er en af de få investeringsformer, der stadig giver afkast på et tidspunkt med lave eller negative renter. København indtager i år en 18. plads på listen over Europas foretrukne byer til ejendomsinvesteringer i 2021 og er dermed blevet én tand mere attraktiv sammenlignet med sidste år. Det viser en ny rapport udgivet af PwC og Urban Land Institute (ULI).