Billund Kommune

Pulje for projekter i naturen får ny frist

Del

Borger Idékassen er for borgere, der har en idé til et projekt i naturen i lokalområdet. Fristen for at søge økonomisk støtte er i år rykket til den 1. juli.

Ansøgningsfristen til Billund Kommunes naturpulje Borger Idékassen er rykket til den 1. juli. Det betyder, at der i år kun er en ansøgningsrunde, mens der tidligere har været ansøgningsrunder både den 1. marts og den 1. september.

Borger Idékassen er en pulje, hvor man kan søge om støtte til projekter ude i naturen eller i en park. Man skal som ansøger selv være tovholder for projektet både under opførelsen af projektet, og efter det er afsluttet.

Eksempler på tidligere projekter, der har fået støtte, er 4. klasse på Vorbasse Skole, som har fået penge til en pizzaovn ved shelterpladsen i Jægerlund Plantage i Vorbasse. Store marksten med fitness-symboler har Hjerteforeningen Billund skabt i Sdr. Omme, og i Stenderup har en gruppe borgere fået penge til et grønt område til glæde for alle borgere i byen.

Man kan læse mere om puljen på billund.dk/borgeridekassen.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum