PROSA

PROSA søger kommunikations- og pressekoordinator

Del

Kan du gøre de it-professionelles fagforening mere synlig i medier og offentlighed, så står der et barselsvikariat ledigt i PROSA.

PROSA søger en kommunikations- og pressekoordinator, som har ansvar for vores pressearbejde og kan levere nyheder og indhold til både PROSAs hjemmeside og sociale medier. Udover at være en skarp og velskrivende journalist, skal du have strategisk og politisk forståelse.

Du skal være digitalt tænkende, levere hurtige reaktioner på aktuelle nyhedssager og fortælle vedkommende historier om PROSAs arbejde og resultater til vores 16.000 medlemmer. Du får ansvaret for vores to månedlige nyhedsbreve samt sociale medier.

De it-professionelle fagforening

PROSA er forbundet af it-professionelle, og det bliver din opgave at koordinere og planlægge vores tilstedeværelse i medierne og se mulighederne for at profilere PROSA på vores kernesager – fra beskyttelse af privatliv og kampen mod masseovervågning til politik og arbejdsmarkedsforhold i bred forstand.

Du bliver placeret i vores kommunikationsafdeling, men kommer til at arbejde tæt sammen med vores politiske ledelse, vores juridiske afdeling, ledelseskonsulenter og kampagnemedarbejdere. Tiltrædelse så hurtigt som muligt.

Vi forestiller os, at du:

 • Er uddannet journalist eller cand.comm.
 • Har erfaring med pressearbejde og kommunikation.
 • Er god til at byde ind med historier til medierne.
 • Har digital erfaring og ser sociale medier som vigtige platforme i pressearbejdet.
 • Har forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation.
 • Har nemt ved at samarbejde og åbne døre både internt og eksternt.
 • Har et godt netværk i medierne og kender til mediernes arbejdsforhold.

Det er et plus, hvis du også er vant til at arbejde med lyd og video. Du støtter naturligvis op om fagbevægelsens værdigrundlag, og vi lægger vægt på, at du besidder en veludviklet humoristisk sans.

Vi tilbyder dig et job

 • i en moderne faglig organisation
 • med kontor centralt placeret i København – få minutters gang fra Vesterport station
 • i en fuldtidsstilling, som aflønnes efter individuel forhandling med reference til aftale mellem PROSA og personaleforeningen i PROSA
 • hvor der lejlighedsvis forekommer aften- og weekendarbejde.

Der er tale om et barselsvikariat, der løber frem til 31. januar 2021. Ansøgningen skal være PROSA i hænde senest 19. maj kl. 23.59.

Læs mere https://www.prosa.dk/om-prosa/ledige-stillinger/kommunikations-og-pressekoordinator-barselsvikariat/

Nøgleord

Kontakter

Ole Hoff-Lund, leder af kommunikationsafdelingen, telefon 26 83 81 84

Links

Information om PROSA

PROSA
PROSA
Vester Farimagsgade 37A
1606 København V

33 36 41 41https://www.prosa.dk/

Følg pressemeddelelser fra PROSA

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PROSA

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum