AiaSound Festival

Prisvindende Rapper kommer til stjernespækket Københavner Festival

Del

Endnu et navn er føjet til den allerede imponerende plakat, Når Branco gæster AiaSound Festival 2022.

2020 var året hvor den rapperen for alvor slog igennem på dansk jord. Som vinder af hele 3 DMA Statuetter, kunne han med rette kalde sig Danmarks største rapper. Efterfølgende har karrieren taget fart.
1 januar 2021 udgav Branco albummet Baba Business 2, som endnu engang skulle stadfæste ham, som en af de største spillere i Dansk rap musik.
 
Derfor er det også passende at netop Branco skal spille på AiaSound Festival 2022. 
 
"Branco passer perfekt ind i vores allerede stærke program. og vi har hele tiden vidst at Branco vil være med til at skabe en fest - Jonas Nybro, talsperson AiaSound Festival"
 
Oplevelser frem for hårde pakker
 
Udover Lanceringen af Branco, så har AiaSound Festival også gået ud med en større kampagne, for at få danskerne til at vælge oplevelserne når det kommer til julegaver.
 
"Vi har ligesom alle andre i vores branche, været hårdt ramt af restriktioner, og derfor vil vi sætte stor pris på, hvis danskerne, valgte at støtte op om oplevelses industrien, når der tænkes julegaver, Siger Jonas Nybro"
 
Der kan både Købes endagsbilletter og Partout på:
 
 
 
Programmet tager form
 
Med tilføjelsen af Branco, begynder programmet for AiaSound Festival også at tage form.
Torsdag: TYGA, Tobias Rahim, ArtigeArdit, Faustix, Ericka Jane.
Fredag: CHEFF RECORDS, Pauline, 
Lørdag: Steve Aoki, Becky Hill, Clara, Hans Philip

Information om AiaSound Festival

AiaSound Festival
AiaSound Festival
Ny Østergade 12, 5. sal
1101 København k

http://aiasoundfestival.dk

AiaSound Festival har et mål om at blive Nordens mest bæredygtige festival. Derfor arbejder vi udfra et koncept, som vi kalder ”de grønne ringe i vandet”, hvor vi sætter bæredygtige krav til os selv og vores samarbejdspartnere gennem hele forsyningskæden. Som festivalarrangør vil vi gå forrest ved at sætte vores grønne aftryk på klimaet og jordkloden. Som en dråbe der spreder ringe i vandet, vil vi forsøge at påvirke ikke blot vores gæster, men hele branchen i en positiv retning, og være med til at placere klima og bæredygtighed øverst på samfundets dagsorden.

Dette kommer til syne i AiaSounds beslutninger om indkøb, investeringer, indretning, ressourceforvaltning, velgørenhed og udbud af mad og drikke under hele festivalen.

Følg pressemeddelelser fra AiaSound Festival

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AiaSound Festival

Aiasound festival – Julegaver, endagsbilletter, program, OG 4 gutter for sidste gang, du ikke vil gå glip af!30.11.2021 10:00:00 CET | Pressemeddelelse

Det er snart december, og som langt de fleste Forbinder AiaSound festival denne tid med julekager, julepynt og selvfølgelig julegaver. For at have lidt mere at glæde sig til har AiaSound Festival valgt at give julegaver, som løbende vil blive lanceret i hele december. Så har de gæster der i forvejen går og glæder sig til at det bliver d.11 august, på Tiøren, hvor Aiasound festival 2022 finder sted, forhåbentlig endnu mere at glæde sig til. Og selvom det ikke er december, er Aiasound allerede klar med en tidlig julegave bare for at skabe lidt ekstra god tidlig julestemning.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum