DI Thy Mors

Prisregn over maskinsnedkerlærling i Nykøbing Mors

Del

23-årige Kristian Dyhrberg Andersen er ikke bare en af Danmarks bedste maskinsnedkere, men nu også en af Nordjyllands bedste lærlinge. I 2019 vandt han DM i Skills, og i 2020 vinder han DI Thy/Mors'’ Lærlingepris for sin unikke indsats hos Frontego A/S.

Prisen blev overrakt 8. september 2020 hos Frontego af Søren Mattesen, der er direktør i Vilsund Blue og næstformand i regionalforeningen DI Thy/Mors og Hans Ejner Bertelsen, der er borgmester i Morsø Kommune. 

- Kristian har lavet et vaskeægte lærlinge-hattrick. Vinder af DM i Skills, topkarakter til EUX-eksamen og nu også vinder af DI Thy/Mors lærlingepris 2020. Det er altså virkelig stærkt gået, lyder det fra Søren Mattesen.

Kristian har både fået et svendebrev og en studenterhue. EUX er nemlig en kombineret erhvervsuddannelse og gymnasial uddannelse.

Dermed åbner uddannelsen døren for, at man både kan arbejde som faglært inden for sit fag men også søge ind på en relevant videregående uddannelse.

- Det stiller nogle krav at være EUX-elev både fagligt og personligt. Til gengæld har Kristian åbnet nogle flere døre for sig selv ved at gå den vej. Og vi er klar til at støtte Kristian, alt det vi kan, uanset hvilke muligheder han ønsker at forfølge, siger Jesper Odgaard Nielsen, produktionschef hos Frontego.

DI Thy/Mors uddeler hvert år en lærlingepris til en person, som i ekstraordinær grad har udmærket sig fagligt og kollegialt i løbet af sin læretid. Med prisen ønsker DI Thy/Mors at hylde talenterne i industrien, og samtidig skabe noget opmærksomhed omkring hvilke spændende karrieremuligheder, der er i en erhvervsuddannelse. For dem bliver der stor efterspørgsel efter i fremtiden.

- Vi er så stolte af Kristian. Han er imponerende dygtig. Samtidig er han bare god fyr, som bidrager med en masse energi og godt humør i virksomheden. Vi er virkelig glade og taknemmelige for, at vi har fået lov til at beholde ham her hos os, slutter Jesper Odgaard Nielsen.

Fakta om lærlingeprisen

- Årets vinder bliver fundet blandt lærlinge på DI’s mere end 150 medlemsvirksomheder i Thisted og Morsø Kommune.

- Kristian Dyhrberg Andersen er 23 år gammel, han bor i Roslev på Salling og er uddannet fra Skive Tekniske Skole.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere oplysninger – kontakt:

- Chefkonsulent, Henrik Marcher Larsen, heml@di.dk, tlf.: 4015 8858

- Presserådgiver Ditte Rieland, dirh@di.dk, tlf.: 2246 7822

Billeder

Information om DI Thy Mors

DI Thy Mors
DI Thy MorsFor yderligere information om DI Thy/Mors:

Chefkonsulent Henrik Marcher Larsen
Mail: heml@di.dk
Tlf. 3377 3962
Mobil: 4015 8858

Sekretær Susanne Graversen
Mail: sug@di.dk
Tlf.: 3377 3372

Følg pressemeddelelser fra DI Thy Mors

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Thy Mors

Økonomielev får tildelt stort ansvar og vinder årets lærling 201918.2.2019 10:00:00 CETPressemeddelelse

DI Thy/Mors lærlingepris 2019 går til 22-årige Malte Grysbæk Nørgaard, som er uddannet økonomiassistent fra Thy-Mors Energi A/S. Malte Grysbæk Nørgaard vinder prisen, fordi han i sin læretid har vist høj faglighed inden for økonomifaget. Det har betydet, at han trods sin unge alder har fået ansvar for flere af selskabets økonomifunktioner. Malte har desuden vist et usædvanligt stort engagement i sin rolle som medarbejder og som kollega i løbet af sin læretid hos Thy-Mors Energi A/S.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum