Marsh A/S

Pressemøde: Global Risk Report fra World Economic Forum

Del

Det er os en fornøjelse at invitere dig til pressekonferencen i anledning af offentliggørelsen af World Economic Forums årlige: Global Risks Report 2022. Briefingen er ‘on the record’ og giver dig mulighed for at stille verdens førende eksperter spørgsmål om de store risici, som verden vil stå overfor i de kommende år. Rapporten er udviklet i samarbejde med Marsh McLennan, SK Group og Zurich Insurance Group, og er en del af World Economic Forums Global Risks Initiative.

Dato: Tirsdag d. 11. januar 2022

Tid: 10.00 - 11.00 CET

Q&A: Spørgsmål modtages frem til middag CET den 10. januar på swer@weforum.org eller gennem Zooms Q&A-funktion på dagen for briefingen. Send os venligst dit fulde navn, hvilket land du kommer fra, hvilket medie du repræsenterer og fortæl os, om du har mulighed for at gå ‘live’ med lyd og video. Anonyme spørgsmål vil ikke blive accepteret.

Registrér dig her for at deltage.

Embargoen vil blive løftet kl. 10.30 CET tirsdag d. 11. januar

For dansk pressekontakt og interview med Marsh, kontakt Kirsten Dinesen på kirsten.dinesen@frontpage.dk

Pressekonferencens panel vil inkludere:

  • Børge Brende, President, World Economic Forum
  • Saadia Zahidi, Managing Director, World Economic Forum
  • Carolina Klint, Risk Management Leader, Continental Europe, Marsh
  • Peter Giger, Group Chief Risk Officer, Zurich Insurance Group

Moderator:

  • Adrian Monck, Managing Director, World Economic Forum

Har du nogen spørgsmål, ønsker du at booke et interview eller at modtage rapporten, så kontakt venligst Samuel Werthmuller på swer@weforum.orgBedste hilsner,

Adrian Monck

Managing Director

World Economic Forum

Nøgleord

Kontakter

Kirsten Dinesen
Frontpage PR & Kommunikation
kirsten.dinesen@frontpage.dk
+45 22 17 03 39

Information om Marsh A/S

Marsh A/S
Marsh A/S
Teknikerbyen 1
2830 Virum

45 95 95 95http://www.marsh.dk

Marsh hjælper sine kunder med at definere, designe og levere innovative og industri-specifikke løsninger, som sikrer dem effektiv håndtering af risici. Marsh har på verdensplan ca. 30.000 medarbejdere, der servicerer kunder i mere end 130 lande. Marsh er ejet af Marsh & McLennan Companies (NYSE:MMC), en global rådgivningsvirksomhed, som tilbyder rådgivning og løsninger inden for risiko, strategi og human kapital. Marsh & McLennan Companies, der har 60.000 medarbejdere på verdensplan og en årlig omsætning på over 13 milliarder dollars, ejer også Guy Carpenter, verdens førende inden for genforsikring; Mercer, som er global markedsleder inden for talent, sundhed, pension og investeringer; og Oliver Wyman, verdens førende konsulentfirma. Du kan følge Marsh på Twitter @MarshGlobal, eller på LinkedIn, Facebook og YouTube.

Følg pressemeddelelser fra Marsh A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Marsh A/S

Danske virksomheder ramt af the perfect storm på forsikringsmarkedet28.12.2020 06:00:00 CET | Pressemeddelelse

Det er ikke kun blevet dyrt, men også svært for danske virksomheder at tegne forsikringer. Internationalt har forsikringsselskaberne en lav villighed til at stille kapital til rådighed på både egen balance eller via reassurance. Samtidig er priserne på forsikringer steget støt i de sidste 12 kvartaler, med et europæisk højdespring på 20% i 3. kvartal 2020 - en stigning, man regner med, fortsætter. Med COVID-19 bliver der stillet nye skrappe krav til virksomhederne om risikooplysninger, krav om involvering af risikoeksperter, nye undtagelser for smitsomme sygdomme og cyberangreb.

Svækket internationalt samarbejde skader viljen til at løse globale risici16.1.2019 10:23:46 CET | Pressemeddelelse

Øgede geo-politiske og geo-økonomiske spændinger er de mest presserende risici i 2019, og 90% af eksperterne forventer yderligere økonomiske konfrontationer mellem stormagterne i 2019 Nedbrydning af miljøet er vor tids altoverskyggende, langsigtede risiko; fire af de fem globale risici, der vil få mest indflydelse i 2019, handler om klimaet De hastigt udviklende cyber- og teknologiske trusler er de mest betydningsfulde, potentielle ‘blinde vinkler’; vi forstår stadig ikke netværkssamfundets sårbarhed fuldt ud Læs hele rapporten her London, Storbritannien, 16. januar 2019 – Verdens evne til at foretage fælles handlinger ved store, påtrængende krisesituationer har nået et kritisk niveau. De internationale relationer forværres, og det forhindrer et stigende antal alvorlige udfordringer i at blive løst. Imens vil de mørke, økonomiske udsigter - som til dels skyldes geopolitiske spændinger - yderligere forværre mulighederne for internationalt samarbejde i 2019. Det viser resultaterne af Wor