Dansk ByggeriDansk Byggeri

Presseinvitation: Danmarks nye infrastrukturplan 2030

Del

Dansk Byggeri og DI inviterer til konference på Christiansborg tirsdag den 23. april kl. 9-12 om planerne for infrastrukturen frem mod 2030. Mød blandt andre statsminister Lars Løkke Rasmussen, transportordførerne fra Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti og Venstre og Dansk Metals formand Claus Jensen.

Danske borgere og virksomheder spilder millioner af timer i kø på vejene, og trængslen stiger år for år. Investeringer i veje, broer, kollektiv trafik og anden infrastruktur er vigtige, hvis vi skal sikre økonomisk vækst og have råd til fremtidens velfærd. Og det haster med at komme i gang.

Kom og vær med i debatten om fremtidens infrastruktur. Dansk Infrastruktur i Dansk Byggeri og DI Transport står bag konferencen, som ser på de konsekvenser, den stigende trængsel har for både borgere og virksomheder - og søger løsninger på, hvad der skal gøres for at begrænse den. Uret tikker, og politikere fra begge sider af Folketinget bliver nødt til at fremrykke de kommende infrastrukturinvesteringer. Vi har ikke råd til at lade være.

I Norge ser man helt anderledes langsigtet på infrastrukturen, og statssekretæren fra det norske Samferdselsdepartement vil fortælle om de norske transportplaner, hvor man de næste 10 år har afsat over 1.000 milliarder kr. til at forbedre infrastrukturen.

Tilmelding nødvendig på hje@danskbyggeri.dk senest mandag den 15. april.

Kontakter

Branchedirektør Henrik Friis, Dansk Infrastruktur i Dansk Byggeri, hfr@danskbyggeri.dk, 20 31 15 03
Branchedirektør Michael Svane, DI Transport, misv@di.dk 40 36 13 48
Pressechef Helen Jensen, hje@danskbyggeri.dk, 21 24 47 02

Links

Information om Dansk Byggeri

Dansk Byggeri
Dansk Byggeri
Nørre Voldgade 106
1358 København K

72 16 00 00https://www.danskbyggeri.dk/

Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Med omkring 5.700 medlemmer spænder organisationen bredt geografisk og fagligt, og dækker alle led i byggeprocessen.

Dansk Byggeris hovedopgaver er at opnå erhvervspolitisk indflydelse, deltage i den offentlige debat, yde rådgivning og sikre overenskomster, så medlemmerne kan udvikle deres virksomheder bedst muligt til gavn for beskæftigelsen og konkurrenceevnen.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Investeringer i veje kan redde arbejdspladser og forbedre infrastrukturen29.5.2020 07:11:41 CESTPressemeddelelse

Statens og kommunernes investeringer i veje og broer er på fem år faldet med 29 procent, viser en ny analyse. Derfor er det ifølge Dansk Infrastruktur positivt, at kommunerne nu har mulighed for at fremrykke anlægsinvesteringer for 2,5 mia. kr. Det kan redde arbejdspladser under coronakrisen og samtidig forbedre infrastrukturen. Men der er brug for flere investeringer i årene fremover, lyder vurderingen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum