Haderslev Kommune

Presseinvitation: Ældreminister besøger plejecenter i Haderslev

Del

Torsdag den 21. september besøger ældreminister Thyra Frank Plejecenter Kong Frederik den IX i Haderslev, hvor hun blandt andet skal høre om det gode måltid på plejecentrene.

I morgen torsdag kl. 16.45 besøger ældreminister Thyra Frank Plejecenter Kong Frederik den IX. Voksenudvalget deltager i mødet, og formand for udvalget, Holger Mikkelsen, byder ministeren velkommen.

Mad og ernæring er en vigtig del af beboernes hverdag, og alle kommunens plejecentre laver deres egen mad. Under besøget skal ministeren derfor høre om mad og måltider på plejecentrene.

For at give Thyra Frank en fornemmelse af maden får hun natuligvis mulighed for at smage på den - blandt andet på gele-kost og anden specialkost. Hun skal også høre om beboerinddragelse, ønskekost, særkost, næring og det gode måltid præsentation.

Thyra Frank får desuden en rundvisning på plejcentret, hvor hun får mulighed for at hilse på beboerne, pårørende og personale.

Ministeren ankommer kl. 16.45, og besøget forventes at vare en time. Pressen er velkommen til at deltage i besøget, og der vil være mulighed for at stille ministeren spørgsmål til sidst i besøget. Send gerne en mail til lili@haderslev.dk, hvis I forventer at deltage.

Plejecentret ligger på Ribe Landevej 128 i Haderslev.

Kontakter

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17Pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum