Freeway

Plusbog hylder igen i år landets bogbloggere

Del

Online boghandlen Plusbog.dk har netop åbnet afstemningen i forbindelse med uddelingen af årets Danish Book Blog Award.

Bogfesten Bogforum danner normalt rammen om online boghandlen Plusbog.dks uddeling af prisen som årets danske bogblog. Men aflysningen af årets bogfest betyder ikke en aflysning af uddelingen af Danish Book Blog Award. 

Plusbog har netop offentliggjort de 16 nominerede bogbloggere og åbnet afstemningen, der løber til og med den 25. oktober.

”Igen i år er det utroligt vigtigt for os, at vi med Danish Book Blog Awards kan være med til at støtte de dygtige danske bogbloggere. Hos Plusbog er det vigtigste for os at skabe læseglæde hver eneste dag, og det er netop, hvad de danske bogbloggere gør,” siger Helene Kristensen fra Plusbog.dk.

De nominerede til Danish Book Blog Award 2020 er: 
Litfix 
Sofies bogverden 
Hellolasse 
Når mor taler
Bogdokter 
Bausagerbooks 
Sidses bogreol 
Litteraturdk 
Anettes litteratursalon 
Bog_finken 
Bookworm’s closet 
Skrivepulten 
Titlen.dk 
Bogtanken 
Bibliotekat 
The Bookish Boegeskov 

Plusbog kårer Danmarks bedste bogblogger den 12. november. Sammen med æren følger omtale på Plusbogs forskellige platforme samt 5000 kroner til at udvide bloggen og dermed komme endnu bredere ud til endnu flere læseglade danskere. 

Bloggerne bliver blandt andet vurderet på skrivestil, visuel identitet og visionen med bloggen.  

Det er femte år i træk, Plusbog uddeler Danish Book Blog Award. Marie Johansen, som står bag bogbloggen ”Book me up, Scotty!”, løb med prisen sidste år.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Freeway

Freeway
Freeway
Brovej 20A
8800 Viborg

https://www.freeway.dk/

Online boghandlen Plusbog.dk er en del af Freeway-koncernen, der har hovedsæde i Viborg. Koncernen består af mere end 30 forskellige hovedsageligt webbaserede virksomheder. 

Følg pressemeddelelser fra Freeway

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Freeway

Kærlighed i et år med Covid-19 - Dating.dk giver et indblik i året der gik.22.12.2020 11:17:46 CETPressemeddelelse

2020 - et år som mange af os sent vil glemme. Covid-19 pandemien, som brød ud i foråret, raser stadig verden over, og håndsprit, mundbind og hjemmearbejde er blevet dagligdag for langt de fleste af os. Vores sociale virkelighed har ændret sig og mange mennesker oplever et afsavn til sociale begivenheder, familie, venner og bekendte. Det er også en udfordrende tid at være single i, for hvor skal man date og møde hinanden, når de vante mødesteder er lukket ned, men behovet for kærlighed og nærvær stadig er der?

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum