Peugeot Danmark

PEUGEOT 208 OG 2008 VINDER DERES RESPEKTIVE KATEGORIER I WOMEN´S WORLD CAR OF THE YEAR

Del

Juryen bag Women´s World Car of the Year har netop afsløret vinderne af ni forskellige kategorier. De ni vindere repræsenterer det ypperste i hver deres kategori, når det kommer til sikkerhed, komfort, teknologi og værdi for pengene. PEUGEOT kan glæder sig over hele to titler: PEUGEOT 208 vandt bedste bybil, mens PEUGEOT 2008 har vundet titlen som bedste urbane SUV. Det er 11. gang, at WWCOTY kårer de bedste biler, og juryen bag består af 50 motorjournalister fra 38 lande og hele fem forskellige kontinenter. Det er den eneste jury i bilverdenen, som udelukkende består af kvinder.

”Målet med kåringerne er at vælge de bedste biler i hver kategori – ikke kvindebiler, for dette findes ikke. Det er biler, som er valgt ud fra kriterier, der guider alle kunder: Sikkerhed, kvalitet, pris, design, køredynamik, miljøpåvirkning etc.”, fortæller Sandy Myhre, præsident for juryen.

Danmark er repræsenteret af motorjournalist og redaktør, Malene Raith, Prêt-à-Partir Magasin, som har følgende kommentar til kåringerne:

“Jeg tror, de fleste vil kunne nikkede godkendende til samtlige vindere i de ni kategorier. Det, i min optik, mest interessante ved en afstemning som WWCOTY er ikke bare, at man kan se, at kvinder og mænds prioriteringer ikke ligger så fjernt fra hinanden, når det gælder biler, men også at vi ej heller gør det globalt. Det kan godt være, at det hele druknede lidt i Corona sidste år, men Peugeot 208 blev for eksempel Årets Bil i Europa i 2020, og Peugeot 2008 var med i finalen om at blive Årets Bil i Danmark 2021. I sidste ende handler det om glæde ved og værdsættelse af biler, og den passion deler mandlige som kvindelige motorjournalister tydeligvis på tværs af verdens lande.”

PEUGEOT 208 vandt i kategorien bedste bybil foran Toyota Yaris og Honda Jazz.

Med hele 24 titler, heribland Car of the Year 2020, bidrager PEUGEOT 208 i den grad til PEUGEOTs succes. I slutningen af januar 2021 var 208 solgt i 265.000 eksemplarer siden lanceringen.

PEUGEOT 2008 løb med prisen i kategorien urban SUV med Renault Captur på andenpladsen og Kia Sonet på tredjepladsen.

Den har med 203.000 solgte eksemplarer siden lanceringen placeret sig solidt som bestseller i en af de hurtigst voksende bilklasser både på det europæiske marked og i Danmark.

Der er endnu en runde tilbage af Women´s World Car of the Year, hvor de ni vindere af hver kategori dyster mod hinanden om at bliver overordnet vinder og få titlen Women´s World Car of the Year. Dette afsløres den 8. marts på kvindernes internationale kampdag.

Nøgleord

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Peugeot Danmark

Peugeot Danmark
Peugeot Danmark
K.W. Bruun Import A/S, Hovedvejen 1
2600 Glostrup

http://www.peugeot.dk/

Følg pressemeddelelser fra Peugeot Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Peugeot Danmark

Kevin Magnussen og Mikkel Jensen skal køre for PEUGEOT SPORT til FIA WEC og Le Mans8.2.2021 12:00:00 CET | Pressemeddelelse

PEUGEOT’s planer om et ambitiøst comeback i endurance-racing fortsætter med at tage form. Efter at have afsløret de første tegninger af sin LMH Hypercar prototype og specifikationerne på hybrid-drivlinjen, der giver en samlet ydelse på 680 hk, har PEUGEOT Sport nu fornøjelsen af at præsentere de syv kørere, der skal kæmpe for løven i FIA World Endurance Championship (FIA WEC) og Le Mans 24 Hours.

PEUGEOT 508 SW plug-in hybrid er kåret til Årets Firmabil 202116.10.2020 13:23:45 CEST | Pressemeddelelse

For første gang nogensinde har juryen bag kåringen af Årets Firmabil kåret en plug-in hybrid som vinder. PEUGEOT 508 SW Allure Pack Business plug-in hybrid vandt i en klasse, som traditionelt set har været domineret af dieselmodeller. Den kan køre 60 km på 100 % el, har en CO2-udledning på 31 g/km (WLTP standard) og en samlet systemydelse på hele 225 hk til en beskatningspris på 299.990 kr.

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED - EN BANEBRYDENDE PERFORMANCE24.9.2020 14:20:21 CEST | Pressemeddelelse

PEUGEOT præsenterer sin mest potente serieproducerede model nogensinde: 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED. Med 360 hk og en CO2 emission på blot 46 g/km (WLTP) viser PEUGEOT SPORT ENGINEERED, hvad Neo-Performance er lig med i PEUGEOTs optik. ”Vi baner vejen for en ny æra, hvor kilowatt er ”det nye sort” og kan tage præstationerne både i form af hestekræfter og moment til et helt nyt niveau for PEUGEOTs serieproducerede modeller. Vi følger ikke en slagen vej, men er guidet af vores arv, vores passion og vores know-how. Vi er klar til at erobre nye territorier.”