PensionDanmark

PensionDanmark vinder international pris for ejendomsinvesteringer

Del

PensionDanmarks arbejde med ejendomsinvesteringer er blevet hædret med en pris i kategorien ”Direct Strategy” ved IPE Real Assets & Infrastructure Global Investor Awards 2021.

Foto: Ursula Bach/PensionDanmark
Foto: Ursula Bach/PensionDanmark

Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab var blandt vinderne, da IPE Real Assets & Infrastructure Global Investor Awards 2021 tirsdag hyldede bemærkelsesværdige bedrifter inden for direkte investeringer som eksempelvis ejendomme og infrastruktur i den internationale pensionsbranche.

PensionDanmark blev hædret med prisen for ”Direct Strategy”, som gives for indsatsen inden for ejendomsinvesteringer.

”Vi arbejder hårdt hver eneste dag for at løse vores opgave med at forvalte medlemmernes pensionsopsparinger bedst muligt, så det samtidig gør en positiv forskel for det samfund og det klima, som medlemmerne lever i. Det er derfor glædeligt, når vores indsats bliver bemærket positivt,” siger Torben Möger Pedersen, administrerende direktør i PensionDanmark.

Prisen begrundes med, at PensionDanmark har en ”markedsledende portefølje” og kan betegnes som ”en af pionererne inden for direkte ejendomsinvesteringer blandt europæiske pensionskasser”.

”På ejendomsområdet er vores dygtige ejendomsteam gået nye veje ved at fokusere på selvudviklede projekter og OPP-samarbejder kombineret med en aktiv indsats for energieffektivitet og genbrugsmaterialer. Vi er stolte over, at denne indsats nu giver international anerkendelse,” siger Torben Möger Pedersen.

IPE Real Assets & Infrastructure Global Investor Awards er en ny prisuddeling, som blev afviklet virtuelt i forbindelse med IPE Real Assets & Infrastructure Global Investor Conference.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Foto: Ursula Bach/PensionDanmark
Foto: Ursula Bach/PensionDanmark
Download

Information om PensionDanmark

PensionDanmark
PensionDanmark
Langelinie Alle 43
2100 København Ø

33 74 80 00https://www.pensiondanmark.com/

PensionDanmark A/S administrerer overenskomst- og virksomhedsaftalte arbejdsmarkedspensioner, sundhedsordninger og uddannelsesfonde for 770.000 medlemmer beskæftiget i 22.700 private og offentlige virksomheder. PensionDanmark er et kundeejet selskab, hvor hele overskuddet går til medlemmerne. De samlede indbetalinger udgjorde 14 mia. kr. i 2020. Balancen er 297 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra PensionDanmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PensionDanmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum