Næstved Bibliotek og Borgerservice

Pas og kørekort på Korskilde Bibliotek

Del

Fra den 18. august kan du bestille tid til pas, kørekort og Borgerservice på Korskilde Bibliotek. Tilbuddet er en forsøgsordning, der løber til og med oktober måned.

Nu kan du bestille pas og kørekort på Korskilde Bibliotek
Nu kan du bestille pas og kørekort på Korskilde Bibliotek

Borgerservice er igen klar til at betjene borgerne på Korskilde Bibliotek i Brøderup med pas, kørekort, flytning, indrejse, lægeskift og øvrige Borgerservice-ekspeditioner. Det nye tilbud blev indført i foråret som et forsøg, men corona-pandemien lukkede biblioteket kort efter og satte en stopper for prøveperioden. Derfor genoptages forsøget den 18. august.

Indtil nedlukningen i foråret oplevede vi, at borgerne gjorde god brug af Borgerservice på Korskilde Bibliotek, og vi håber, at borgerne igen vil gøre brug af tilbuddet. Ordningen vil blive evalueret ved udgangen af oktober måned.

Som en ekstra service kan du få taget billede til pas og kørekort på Korskilde Bibliotek. Dette er ellers kun muligt på Næstved Bibliotek.

Der er åbent for pas-/kørekortekspedition og Borgerservice hver tirsdag i lige uger mellem kl. 10.00 og 12.00. Du skal bestille tid i forvejen ved at gå ind på bibliotekets hjemmeside www.naesbib.dk. Du kan også ringe til biblioteket på tlf. 5588 5588 mandag til onsdag kl. 9.00-15.00, torsdag kl. 9.00-17.00 eller fredag kl. 9.00-13.00.

Kontakter

Afdelingsleder Annette Struve, Næstved Bibliotek og Borgerservice, tlf. 5588 4170, mail annst@naestved.dk

Bibliotekar Lena Lund Olsen, Næstved Bibliotek og Borgerservice, tlf. 5588 4021, mail leols@naestved.dk

Billeder

Nu kan du bestille pas og kørekort på Korskilde Bibliotek
Nu kan du bestille pas og kørekort på Korskilde Bibliotek
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum