Lolland Kommune

Pædagog vinder undervisningspris

Del

Jeanette Reynolds fra Specialskolen Lolland har vundet en særpris i konkurrencen om Politikens undervisningspris i kategorien ”grundskole”.

Jeanette var indstillet som kandidat til prisen af en gruppe forældre, der blandt andet havde valgt at fremhæve hendes evne til at se det enkelte barn på barnets egne præmisser, og skabe nogle rammer, hvor barnets trivsel altid er i centrum.

Jeanette Reynolds er både glad og stolt over anerkendelsen:

”Det er et dejligt skulderklap at få, og jeg vil gerne sige tak til forældregruppen for deres indstilling. Det er fantastisk at opleve, at ens arbejde bliver bemærket og værdsat. Prisen er en kæmpe anerkendelse af mit arbejde, og styrker troen på, at ens arbejdskraft er givet godt ud. Alle børn gør det så godt, de kan, og at vi har grebet børnene dér, hvor de er – det er jo formålet – det er kæmpestort!”

Hun fortsætter:

”Jeg vil gerne understrege, at jeg ikke havde kunnet gøre det uden mine kolleger og det teamsamarbejde, vi har – de trækker også igennem! Vi står sammen om at skabe de bedste forudsætninger for, at alle elever kan lære og udvikle sig i en positiv retning”.

Thomas Østergaard, der er formand for Lolland Kommunes Børne- og Skoleudvalg glæder sig på Jeanettes vegne:

”Jeg vil ønske Jeanette et stort tillykke med prisen. Det er et flot skulderklap, som hun til fulde har fortjent. Jeg er meget stolt af, at vi i Specialskolen har dygtige pædagoger og lærere, der med stor ihærdighed og hjertet på rette sted forstår at gøre en forskel for de børn, som de arbejder med hver dag”.

I dommerkomiteens begrundelse er der blandt andet lagt vægt på, at Jeanette Reynolds løfter en udfordrende opgave med professionalisme og vedholdenhed, at hun er dygtig og har stor erfaring fra specialområdet, og at hun giver plads til elevernes forskelligheder.

Se mere info om konkurrencen her: Link til side om Politikens undervisningspris.

Nøgleord

Kontakter

Thomas ØstergaardFormand for Børne- og Skoleudvalget, Lolland Kommune

Tlf:41 42 21 28

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Torvet 3
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Lollands Sydkyst – en turistdestination i international topklasse20.5.2022 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Hvordan skal Lollands sydkyst se ud i år 2030? Og i 2050? Hvor skal der være badestrand, overnatningstilbud, butikker og restauranter? Og hvordan får vi det hele til at spille positivt sammen på tværs af både nye og eksisterende by-, havne-, natur- og strandområder? Det og meget mere sætter en ny strategisk udviklingsplan for Lollands sydkyst en ny retning for. Planen er netop behandlet i Økonomi- og Erhvervsudvalget i Lolland Kommune og vil være på byrådets dagsorden den 25. maj 2022.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum