Lolland Kommune

Otte nye ledere i Skole og Dagtilbud i Lolland Kommune

Del

Søgningen efter nye ledere til Lolland Kommunes skoler og dagtilbud har givet gode resultater. Der kom over 85 ansøgninger til lederstillingerne, og otte ud af ti nye ledere er nu fundet. I rekrutteringen har der været fokus på at tiltrække ledere, som kan understøtte ambitionen om mere nærværende ledelse, mere lokal tilstedeværelse og mere selvstændighed til skolerne og dagtilbuddene.

Undervisning på Østofte Landsbyordnings skole. Her spiller fem elever læringsspil med hinanden.
Undervisning på Østofte Landsbyordnings skole. Her spiller fem elever læringsspil med hinanden.

Der blev i alt søgt efter ti nye ledere til den nye skole- og dagtilbudsstruktur, der blev vedtaget i foråret. To af stillingerne er fortsat ledige og vil blive genopslået.

”Jeg glæder mig over det store og velkvalificerede felt af ansøgere til lederstillingerne. Det er et rigtig stærkt hold af nye ledere, som træder ind i Skole og Dagtilbud i Lolland Kommune. Jeg er sikker på, at vi også finder de rigtige ledere til de sidste to stillinger med en omgang mere,” fortæller sektorchef for Skole og Dagtilbud Espen Fossar Andersen.

De to stillinger, der bliver genopslået, er stillingen som afdelingsleder på Borgerskolen og stillingen som skoleleder på Stormarkskolen.

Borgerskolen i Maribo er en udskoling med 250 elever. Den er en del af Maribo Skole, hvor indskoling og mellemtrin ligger på Blæsenborgskolen i den anden ende af byen. Den nye afdelingsleder vil derfor indgå i team med lederne på Blæsenborgskolen og skal referere til skolelederen for Maribo Skole.

Stormarkskolen i Nakskov er en skole med 580 elever fra 1.-9. klasse, og den er en af de to store folkeskoler i byen. Skolen har to afdelingsledere, og der søges nu en skoleleder.

Derudover er der også slået en stilling op som leder af Ungdomsskolen, der fornylig har været igennem en omplacering i organisationen.

Læs mere om de ledige stillinger i Lolland Kommune på www.lolland.dk/job 

Læs mere om Lolland Kommunes skoler og dagtilbud på www.lollandskoleogdagtilbud.dk.

OM DE NYE LEDERE

Områdeleder, Dagtilbudsområde Nakskov

Mette McCombie er den nye områdeleder i Nakskov, som skal stå for den overordnede ledelse af dagtilbuddene. Mette har været leder i over 10 år i Guldborgsund Kommune.

Mælkebøtten, Dagtilbudsområde Nakskov

Marianne Hansen ansættes som leder af Mælkebøtten i Nakskov. Hun har tidligere arbejdet som leder i dagplejen i Nakskov og Midtland (2010-2016) og har de sidste år været pædagogisk leder i Høje Tåstrup.

Riddersborg, Dagtilbudsområde Nakskov

Camilla Andresen har i et stykke tid været konstitueret leder i Riddersborg og er nu ansat som leder i den børnehave, hun kender godt.

Skovtrolden, Dagtilbudsområde Maribo/Rødby

Karina Loft Holz ansættes som leder af Skovtrolden. Hun kommer fra en position som pædagogisk leder i Mariager Fjord Kommune og er tilflytter til Lolland.

Søllested Landsbyordning

Linda Jegård Michelsen er ny souschef i Søllested, hvor hun bliver leder af børnehaven, dagplejen og SFO’en. Hun kommer fra en stilling på Bornholm, hvor hun var leder på voksenområdet.

Søllested Landsbyordning

Bitten Maria Bendtsen er ny leder af skolen i Søllested. Hun kommer fra en konsulent- og lærerstilling i Guldborgsund Kommune, hvor hun bl.a. har arbejdet med den nye platform Aula, som skal erstatte Forældreintra.

Østofte Landsbyordning

Tonni Schlegel-Sørensen er ny leder af skolen i Østofte. Tonni er tidligere lærer og UU-vejleder i Guldborgsund Kommune.

Centerafdelingen, Specialskolen

Nikolaj Rysager træder ind som leder af Centerafdelingen på Blæsenborg i Maribo. Nikolaj kommer fra en stilling som forstander på specialefterskolen Karise Efterskole.

Nøgleord

Kontakter

Espen Fossar Andersen
Sektorchef for Skole og Dagtilbud i Lolland Kommune
Tlf. 23 80 73 67
Mail: esan@lolland.dk

Billeder

Undervisning på Østofte Landsbyordnings skole. Her spiller fem elever læringsspil med hinanden.
Undervisning på Østofte Landsbyordnings skole. Her spiller fem elever læringsspil med hinanden.
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Bred budgetaftale med torne på plads i Lolland Kommune29.10.2019 20:00:00 CETPressemeddelelse

Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Din Stemme og Lokallisten Lolland har den 29. oktober indgået forlig om budget 2020. Den brede budgetaftale tager afsæt i, at det på den ene side går godt i Lolland Kommune, og at fremgangen giver mulighed for at investere i en fortsat positiv udvikling samtidig med, at det overordnede serviceniveau fastholdes. Men med et driftsunderskud på 60 millioner kr., som finansieres med lån og kassetræk, er årets budget på den anden side også et billede på de store uligheder, der præger det kommunale Danmarkskort, og som kalder på en national løsning.

Bosætningspulje støtter aktiviteter for tilflyttere9.10.2019 06:15:00 CESTPressemeddelelse

Nu er der igen mulighed for at søge tilskud fra Bosætningspuljen til aktiviteter, som kan hjælpe tilflyttere til at føle sig velkomne i Lolland Kommune. Bosætningspuljen blev forsøgsvis lanceret i 2018 som en del af kommunens bosætningsindsats. Den har bidraget til at føre en række initiativer ud i livet til glæde for både nye borgere og borgere, der har boet mange år i kommunen. Økonomiudvalget har besluttet at videreføre puljen i 2019 og 2020.

Center for Handicap og Firmaidrætten Nakskov indgår samarbejde7.10.2019 06:10:00 CESTPressemeddelelse

Lolland Kommunes Center for Handicap arbejder løbende på at give centrets borgere de bedste muligheder for at bevare deres fysiske funktionsniveau ved hjælp af en aktiv fritid. Det får de bedre vilkår for nu, hvor de netop har indgået en samarbejdsaftale med Firmaidrætten Nakskov, der hører under Dansk Firmaidrætsforbund. Aftalen gør det muligt at udvikle og udbyde flere idræts- og motionstilbud til fysisk og psykisk handicappede.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum