Lolland Kommune

Otte nye ledere i Skole og Dagtilbud i Lolland Kommune

Del

Søgningen efter nye ledere til Lolland Kommunes skoler og dagtilbud har givet gode resultater. Der kom over 85 ansøgninger til lederstillingerne, og otte ud af ti nye ledere er nu fundet. I rekrutteringen har der været fokus på at tiltrække ledere, som kan understøtte ambitionen om mere nærværende ledelse, mere lokal tilstedeværelse og mere selvstændighed til skolerne og dagtilbuddene.

Undervisning på Østofte Landsbyordnings skole. Her spiller fem elever læringsspil med hinanden.
Undervisning på Østofte Landsbyordnings skole. Her spiller fem elever læringsspil med hinanden.

Der blev i alt søgt efter ti nye ledere til den nye skole- og dagtilbudsstruktur, der blev vedtaget i foråret. To af stillingerne er fortsat ledige og vil blive genopslået.

”Jeg glæder mig over det store og velkvalificerede felt af ansøgere til lederstillingerne. Det er et rigtig stærkt hold af nye ledere, som træder ind i Skole og Dagtilbud i Lolland Kommune. Jeg er sikker på, at vi også finder de rigtige ledere til de sidste to stillinger med en omgang mere,” fortæller sektorchef for Skole og Dagtilbud Espen Fossar Andersen.

De to stillinger, der bliver genopslået, er stillingen som afdelingsleder på Borgerskolen og stillingen som skoleleder på Stormarkskolen.

Borgerskolen i Maribo er en udskoling med 250 elever. Den er en del af Maribo Skole, hvor indskoling og mellemtrin ligger på Blæsenborgskolen i den anden ende af byen. Den nye afdelingsleder vil derfor indgå i team med lederne på Blæsenborgskolen og skal referere til skolelederen for Maribo Skole.

Stormarkskolen i Nakskov er en skole med 580 elever fra 1.-9. klasse, og den er en af de to store folkeskoler i byen. Skolen har to afdelingsledere, og der søges nu en skoleleder.

Derudover er der også slået en stilling op som leder af Ungdomsskolen, der fornylig har været igennem en omplacering i organisationen.

Læs mere om de ledige stillinger i Lolland Kommune på www.lolland.dk/job 

Læs mere om Lolland Kommunes skoler og dagtilbud på www.lollandskoleogdagtilbud.dk.

OM DE NYE LEDERE

Områdeleder, Dagtilbudsområde Nakskov

Mette McCombie er den nye områdeleder i Nakskov, som skal stå for den overordnede ledelse af dagtilbuddene. Mette har været leder i over 10 år i Guldborgsund Kommune.

Mælkebøtten, Dagtilbudsområde Nakskov

Marianne Hansen ansættes som leder af Mælkebøtten i Nakskov. Hun har tidligere arbejdet som leder i dagplejen i Nakskov og Midtland (2010-2016) og har de sidste år været pædagogisk leder i Høje Tåstrup.

Riddersborg, Dagtilbudsområde Nakskov

Camilla Andresen har i et stykke tid været konstitueret leder i Riddersborg og er nu ansat som leder i den børnehave, hun kender godt.

Skovtrolden, Dagtilbudsområde Maribo/Rødby

Karina Loft Holz ansættes som leder af Skovtrolden. Hun kommer fra en position som pædagogisk leder i Mariager Fjord Kommune og er tilflytter til Lolland.

Søllested Landsbyordning

Linda Jegård Michelsen er ny souschef i Søllested, hvor hun bliver leder af børnehaven, dagplejen og SFO’en. Hun kommer fra en stilling på Bornholm, hvor hun var leder på voksenområdet.

Søllested Landsbyordning

Bitten Maria Bendtsen er ny leder af skolen i Søllested. Hun kommer fra en konsulent- og lærerstilling i Guldborgsund Kommune, hvor hun bl.a. har arbejdet med den nye platform Aula, som skal erstatte Forældreintra.

Østofte Landsbyordning

Tonni Schlegel-Sørensen er ny leder af skolen i Østofte. Tonni er tidligere lærer og UU-vejleder i Guldborgsund Kommune.

Centerafdelingen, Specialskolen

Nikolaj Rysager træder ind som leder af Centerafdelingen på Blæsenborg i Maribo. Nikolaj kommer fra en stilling som forstander på specialefterskolen Karise Efterskole.

Nøgleord

Kontakter

Espen Fossar Andersen
Sektorchef for Skole og Dagtilbud i Lolland Kommune
Tlf. 23 80 73 67
Mail: esan@lolland.dk

Billeder

Undervisning på Østofte Landsbyordnings skole. Her spiller fem elever læringsspil med hinanden.
Undervisning på Østofte Landsbyordnings skole. Her spiller fem elever læringsspil med hinanden.
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Center for Handicap med i projekt om flere aktive arbejdspladser28.1.2020 07:00:44 CETPressemeddelelse

Center for Handicaps botilbud Stormarken 1-5 er sammen med fem andre virksomheder i Danmark udvalgt til at deltage i Dansk Firmaidrætsforbunds pilotprojekt ”Flere Aktive Arbejdspladser”, der er støttet af TrygFonden. Formålet med projektet er at knække koden til, hvordan arbejdspladser kan indføre og fastholde kollegamotion i arbejdstiden. Center for Handicap tager hul på projektet med et kick-off-arrangement i Stormarken i Nakskov for personale og ledere torsdag den 6. februar kl. 14-15. Pressen er velkommen.

Massiv opbakning til foreningskonference16.1.2020 08:42:45 CETPressemeddelelse

I forbindelse med revisionen af Masterplanen for Kultur og Fritidsfaciliteterne i efteråret 2019 foreslog Sportsråd Lolland, at der blev fulgt op med en konference, hvor foreningerne kunne drøfte udfordringer og muligheder på forenings- og facilitetsområdet i Lolland Kommune. Denne opfordring har Fritids- og Kulturudvalget taget til sig og inviteret til foreningskonference lørdag den 18. januar kl. 10-15 i Højrebyhallen. 110 foreningsfolk har tilmeldt sig konferencen, hvor de bl.a. skal drøfte fremtidens faciliteter og samarbejde på tværs.

Forslag om ændret adgang til ældreboliger sendes i høring14.1.2020 09:39:50 CETPressemeddelelse

Ældre- og Sundhedsudvalget besluttede på sit møde den 13. marts at sende forslag om justering af kommunens kvalitetsstandarder for ældre-, pleje- og midlertidige boliger i høring i otte uger. For kvalitetsstandarderne for pleje- og midlertidige boliger er der alene tale mindre præciseringer og ændringer af layout, mens der for kvalitetsstandarden for ældreboliger foreslås en ændring af kravene for adgangen til boligerne.

Mød Ældre & Sundhed på Skills14.1.2020 09:07:39 CETPressemeddelelse

Lolland Kommunes sektor for Ældre & Sundhed er med, når unge fra landets erhvervsskoler dyster i DM i Skills i Bella Center 16.-18. januar. En flok medarbejdere og to af kommunens social- og sundhedsassistentelever står i Hal E stand E-024, hvor de vil fortælle om de mange gode muligheder for at uddanne sig og arbejde inden for SOSU-området i Lolland Kommune. Fredag den 17. januar får de selskab af borgmester Holger Schou Rasmussen og sektorchef Søren Wollesen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum