ØreSound Festival præsenterer: ARTIGEARDIT, Lord Siva og Basshunter

Del

- To af Danmarks stærkeste nye navne og et nostalgisk navn spiller på dette års ØreSound Festival.

ARTIGEARDIT - Det unge talent fra Mørkhøj, er en af de mest interessante og omtalte artister på den danske hiphop scene. En af landets absolut varmeste mandlige hiphoppere, har skab sit helt eget musikalske - og visuelle univers. I løbet af det seneste år, har han udgivet sange med pop-dronningen Medina, rapperen Carmon og indie-bandet Barselona – alle med stor succes.
Den unge rapkomet udsendte i 2018 sit debutalbum 'VILDEDAGE', der siden har genereret mere end 5.000.000 streams på Spotify alene. Han er trådt ind på landets musikscene med et brag - du får muligheden for at træde ind i Artigeardit's verden, når han d. 12. August åbner scenen til ØreSound Urban! 

Lord Siva har med rekordfart manifesteret sig som et af de stærkeste navne på den danske musikscene med sit kompromisløse visuelle og musikalske udtryk og inderlige vokal, der skiller ham ud fra mængden og placerer ham i en kategori for sig selv.Det seneste år har han splittet alle hitlister ad med megahittet ’Solhverv’, der også dominerede sommeren 2020 og ZULU AWARDS.
ØreSound Festival er stolte af at kunne præsentere Lord Siva som næste navn på line-uppet til ØreSound POP d. 14. August.

Jonas Erik Altberg, bedre kendt som Basshunter indhyller ØreSound i 00’er nostalgi og tunge toner d. 13. August. Den svenske musikproducer og DJ slog igennem i 2006 med monsterhittet og landeplagen ’Boten Anna’ og det internationale kæmpehit ’DotA’ og fulgte i 2008 op med det største hit ’All I Ever Wanted’ med over 850mio. streams. Vi er glade for at kunne præsentere Basshunter og et ’trip down memory lane’, når velkendte hits og bassen pumper henover Tiøren til ØreSound EDM.

Det nuværende line-up er dermed:

Torsdag til ØreSound URBAN: BURNA BOY, B.O.C, TESSA, ARTIGEARDIT
Fredag til ØreSound EDM: MORTEN, CLEAN BANDIT (DJ-SET), TOOMANYLEFTHANDS, BASSHUNTER
Lørdag til ØreSound POP: JUNG, LORD SIVA

Der kan allerede nu købes Limited Partout billetter, Endagsbilletter og VIP billetter. Billetter kan købes via ticketmaster.dk. Læs mere om ØreSound Festival på www.oresoundfestival.dk

 

For mere kontakt:

  • Pressechef & Talsperson: Jonas Nybro tlf. 25323699 / Mail: jn@oresoundfestival.dk

Billeder

Information om ØreSound Festival

ØreSound Festival
Ny Østergade 12, 5. sal
1101 København k

http://Oresoundfestival.dk

ØreSound Festival har et mål om at blive Nordens mest bæredygtige festival. Derfor arbejder vi udfra et koncept, som vi kalder ”de grønne ringe i vandet”, hvor vi sætter bæredygtige krav til os selv og vores samarbejdspartnere gennem hele forsyningskæden. Som festivalarrangør vil vi gå forrest ved at sætte vores grønne aftryk på klimaet og jordkloden. Som en dråbe der spreder ringe i vandet, vil vi forsøge at påvirke ikke blot vores gæster, men hele branchen i en positiv retning, og være med til at placere klima og bæredygtighed øverst på samfundets dagsorden.

Dette kommer til syne i ØreSounds beslutninger om indkøb, investeringer, indretning, ressourceforvaltning, velgørenhed og udbud af mad og drikke under hele festivalen.

Følg pressemeddelelser fra ØreSound Festival

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra ØreSound Festival

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum